Uutinen Edustus

AC Oulu ja Danny Barrow ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on optio myös ensi kaudesta.

Laivastonsinisten keskikenttä saa uutta verta, kun walesilainen Danny Barrow saapuu Ouluun Husqvarna FF:sta Ruotsista. Husqvarna pelaa Ruotsin 2. divisioonan Länsi-Götanmaan lohkossa, jossa keskikenttäpelaaja on pelannut tällä kaudella 15 ottelua tehden yhdeksän maalia. Hän on ollut Husqvarnan tehokkain pelaaja kuluvan kauden aikana.

27-vuotias Barrow on innoissaan sopimuksestaan AC Oulun kanssa. Hän odottaa mielenkiinnolla tulevaa uutta haastetta ja miten hän sopeutuu Veikkausliigaan.

Minulla on AC Oulusta hyvät odotukset. Sarjasijoitus on tällä hetkellä korkea ja on selvää myös mitä seura tällä kaudella haluaa ja odottaa joukkueelta sekä organisaatiolta.

kertoo Danny Barrow odotuksistaan AC Oulua kohtaan.

Useita maita ja sarjoja uransa aikana nähnyt Barrow kävi pari viikkoa sitten lyhyen testijakson Laivastonsinisten harjoituksissa ja vakuutti valmennusjohdon omilla taidoillaan.

Nautin olostani Oulussa testijaksolla ja halusin mahdollisuuden näyttää, että pystyn pelaamaan tällä tasolla. Ymmärrän, että taso on nyt korkeampi kuin mistä tulen ja saattaa ottaa oman aikansa sopeutumiseen. Se tekee tästä myös erittäin mielenkiintoista ja haluan olla osa tätä projektia.

avaa Barrow siirron taustoja.

Danny on nopeajalkainen ja taitava vasenjalkainen pelaaja, joka viihtyy parhaiten keskikentän hyökkäävissä rooleissa tai laiturina.

Danny kävi meillä näytillä parisen viikkoa sitten ja ehti väläytellä harjoituksissa nopeuttaan ja pallollista vaarallisuuttaan viimeisellä kolmanneksella.

Danny on pelannut viimeksi Ruotsin alasarjoissa, joten adaptoituminen kovempaan ympäristöön ja intensiteettiin voi jonkun aikaa kestää, mutta uskon, että hänestä on meille iloa jo tämän kauden aikana ja sitä myöten ensi kauden option käyttäminen tulisi kysymykseen.

Kiitoksia Husqvarna FF:lle hyvästä yhteistyöstä!

Tervetuloa Ouluun Danny!!

kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen uuden pelimiehen hankintaa.

Herran joukkuehistorian tunnetuimmista joukkueista on West Bromwich Albion, jossa hän pelasi nuorten U21 Valioliigaa. Barrow on haaveillut pitkään saavuttavansa sopimuksen jostain eurooppalaista pääsarjasta ja nyt hän on sen unelman ensimmäistä kertaa toteuttanut.

Minun täytyy rakentaa nyt uutta unelmaa, kun tein sopimuksen AC Oulun kanssa. Haluan näyttää ihmisille esimerkkiä, ettei koskaan tulisi luopua unelmistaan iästä tai vastoinkäymisistä huolimatta. Haluaisin olla esimerkki nuorille, että heidän tulisi aina tavoitella unelmiaan ja olla luopumatta unelmoinnista, vaikka se tuntuisi olevan kaukana.

kertoo Barrow omista tavoitteistaan urallaan.

Puhuttaessa tulevaisuudesta, niin lyhyemmän ajan tavoitteetkin ovat pelimiehelle selkeät.

Lähitulevaisuuden tavoitteeni ovat selkeät. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja seuraa pääsemään Europeleihin, joka olisi mahtavaa.

Danny Barrow avaa omia tavoitteitaan.

Dannyn pelinumero tulee olemaan 18. Laivastonsinisestä seurakaupasta voit tilata itsellesi fanipaidan painatuksella.