Uutinen Edustus

AC Oulu ja Daniel Heikkinen ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, joka pitää keskikenttäpelaajan Oulussa kauden 2024 loppuun asti.

Daniel Heikkinen aloitti viime kauden Kakkosessa pelaavan FC Hongan Akatemiassa. Vahvan alkukauden jälkeen Kakkosessa hän siirtyi lainalle PEPO:n riveihin Lappeenrantaan heinäkuun siirtoikkunassa. Veikkausliigassakin Heikkinen on päässyt debytoimaan kaudella 2021 FC Hongan riveissä. 19-vuotias keskikenttäpelaaja on HJK:n kasvatti, mutta kokemusta on myös KäPasta.

Kun Oulusta tuli pyyntö se herätti heti kovaa kiinnostusta itselleni ja ajatukseni oli heti, että se olisi hyvä paikka ottaa seuravaa steppi uralla. Eli todella hyvät fiilikset sopimuksesta Ouluun.

Pelaajaurallani tavoitteeni on päästä pelaamaan kovia sarjoja ja pelejä ulkomaille. Ensi kaudeksi tavoitteeni on päästä pelaamaan avauskokoonpanossa ja sitä kautta saada paljon minutteja ja tehoja auttaakseni joukkuetta.

Daniel Heikkinen

Ykkösessä Lappeenrannassa Heikkinen pelasi viime kaudella 13 ottelua, joissa syntyi yksi maali ja alkukauden Kakkosessa hän iski kymmenessä pelissä seitsemän maalia.

Daniel Heikkinen on nopeajalkainen ja hyvän taitotason omaava keskikenttäpelaaja. Hienoa saada Dana Ouluun! Terveenä pysyessään ottaa varmasti seuraavien kuukausien aikana steppejä eteenpäin, mikä antaisi hänelle hyvät mahdollisuudet kilvoitella kunnolla peliajasta ensi kauden Veikkausliigassa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen