Uutinen Edustus

AC Oulu ja maalivahti Calum Ward ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen kaudelle 2023.

AC Ouluun kuluvalle kaudelle siirtynyt Calum Ward nähdään Laivastonsinisten maalin suulla myös ensi kaudella. 21-vuotias englantilainen on pelannut kaikki Veikkausliigaottelut ja tähän mennessä nollapelejä on kertynyt seitsemän kappaletta.

AFC Bournemouthin kasvatti Ward on erittäin tyytyväinen jatkosopimuksesta AC Oulun kanssa.

Olen nauttinut ajastani täällä ja odotan jo innolla ensi kautta. Seura menee koko ajan eteenpäin ja haluan olla mukana auttamassa. Uskon, että AC Oulussa pelaaminen on minulle oikea paikka kehittyä edelleen, jos miettii uraa myös pidemmällä tähtäimellä.

Calum Ward

Ward on ollut kauden ajan maalivahtivalmentaja Jani Luukkosen opeissa ja hän on tyytyväinen suojattinsa tekemiseen.

Calum on lunastanut häneen kohdistetut odotukset ja on pelannut kokonaisuudessaan hyvän kauden. Lisäksi hän on ottanut edistysaskelia kokonaisvaltaisena urheilijana ja siitä on hyvä jatkaa työntekoa ensi kaudella.

Jani Luukkonen

Calum on ainoa maalivahti, joka on ollut avauskokoonpanossa jokaisessa Veikkausliigan ottelussa ja hän kellottanut myös eniten minuutteja maalivahdeista kuluvan kauden aikana.

Todella tyytyväisin mielin, että Calumin kanssa päästiin yhteisymmärrykseen vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta. Calum pelannut tasaisen varmasti pitkin kautta, samalla kuitenkin kehittyen pikku hiljaa kauden edetessä.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen