Uutinen Edustus

AC Oulu, FC Thun ja Magnus Breitenmoser ovat päässeet sopimukseen, joka pitää keskikenttäpelaajan ensi kauden lainalla Oulussa.

Magnus Breitenmoser tuli Ouluun viime heinäkuun siirtoikkunassa ja pelasi menneellä sesongilla 18 ottelua Laivastonsinisissä. 23-vuotias keskikenttäpelaaja oli tulonsa jälkeen yksi joukkueen kantavia voimia.

“Meillä on aivan uusi joukkue, mikä tekee tilanteesta erilaisen ja meillä on jokunen pelaaja edelliseltä kaudelta. Meidän täytyy ryhmäytyä ja olla sen myötä joukkue, joka on äärimmäisen tärkeää jalkapallossa”, kommentoi Magnus Breitenmoser tulevan kauden lähtökohtia.

Sveitsiläinen on valmis ottamaan vastuuta ja asettaa itselleen myös kovia henkilökohtaisia tavoitteita.

“Oma tavoite ensi kaudella on nousta johtajaksi ja tehdä maaleja sekä luoda maalipaikkoja.”, kommentoi Breitenmoser omia henkilökohtaisia tavoitteita.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on tehnyt paljon töitä, että FC Thunista lainalla olleet pelaajat jatkavat Oulussa. Heikkinen onkin hyvillään sopimusten synnystä.

“Monta viikkoa meni rakentaessa tätä kuvioita, joten oikein tyytyväinen tällä hetkellä, kun Magnuksen vuoden mittainen laina varmistui. Magnus oli meille tärkeä palanen viime kaudella, joten tavoitteet hänen suhteen ovat korkealla ensi kauden suhteen. Varsinkin kun nyt on pitkä pre-season aikaa valmistautua joukkueen kanssa kauteen.”, kommentoi Heikkinen sopimuksen syntyä ja odotuksia Breitenmoserin suhteen.