Uutinen Edustus

AC Oulun toimisto vahvistuu uudella tekijällä, kun Anu Hirvelä liittyy Laivastonsinisten vahvuuteen. Elokuun alussa toimistolla aloittaneen kehityspäällikön vastuulla on mm. henkilöstö, myynti, markkinointi ja ottelutapahtumat.

Anu Hirvelällä on vahvaa osaamista ihmisten parissa toimimisesta. Anu on koulutukseltaan henkilöstöjohtamisen tradenomi ja hän on työskennellyt aiemmin Danske Bank Suomi Oyj:ssa, Oulun Naisfutis ry:ssä ja Palloliitossa ohjaajakouluttajana.

”Olin yksi kolmesta UEFA:n kouluttamasta suomalaisesta, jotka pääsivät sisälle jalkapallon opettamiseen tarinankerronnan kautta. Matka oli hieno ja on ollut mahtava nähdä kuinka paljon ohjelmalla on saatu uusia harrastajia lajin pariin. Toimin myös Palloliitossa Pohjois-Suomen perhefutiskouluttajana.”, tarkentaa Anu Hirvelä työskentelyään Palloliitossa.

”AC Oulussa on tapahtunut valtavasti viimeisen vuoden aikana. Edustusjoukkue on noussut Veikkausliigaan, mutta toimintaan on tullut mukaan B-juniorit ja Reservijoukkue. Työmäärä seurassa on valtava, koska haluamme jatkuvasti kehittää toimintaa. Tarvitsemme uusia tekijöitä meidän olemassa olevaan huipputiimiin. Laskentavasta hieman riippuen, AC Oulun joukkueissa ja taustoissa on helposti jo pari sataa tekijää mukana päivittäin. Henkilöresursseja siis kaivataan ja siksi onkin todella mukavaa saada Anu mukaan remmiin!”, kommentoi toimitusjohtaja Juho Meriläinen uuden kehityspäällikön nimitystä.

Hirvelällä on myös pitkä kokemus jalkapallon parista. Hän on itse pelannut oululaisissa joukkueissa ja on jopa käynyt vuoden pelaamassa Futsalia lukioaikanaan Ecuadorissa. Anulla on myös kokemusta valmentamisen parista niin kotimaassa kuin ulkomailla.

”Mieheni työkomennusten vuoksi, asuimme kahteen eri otteeseen Indonesiassa, jossa valmensin jalkapalloa tytöille sekä pojille. Toiminen erilaisten ihmisten ja kulttuurien kanssa on siis tuttua.”, täydentää Hirvelä valmennuskokemustaan.

”AC Oulussa tulen työskentelemään erittäin monenlaisissa tehtävissä. Haluan oppia tuntemaan ACO:n hienon henkilöstön, vapaaehtoiset, yhteistyökumppanit, kannattajat ja kaikki mahdolliset sidosryhmät, jotta pystyn omalla työlläni viemään AC Oulun hienoa tarinaa eteenpäin. Haluan myös olla mukana rakentamassa AC Oulu -perhettä, johon kuuluvat kaikki aina vauvasta vaariin! Oikein ihanaa syksyn odotusta kaikille! Ollaan ylpeästi Laivastonsinisiä!”, kommentoi juuri aloittanut kehityspäällikkö Anu Hirvelä omia odotuksia työstään.