Uutinen Edustus

AC Oulu hankki puolustukseensa kovan luokan paluumuuttajan, Antti Pehkosen. 24-vuotias Pehkonen on pelannut kolme viime kauttaan Veikkausliigaa FC Lahden paidassa. Miehen tilillä on yhteensä 52 liigaottelua. Puolustajan sopimus on vuoden mittainen.

Pehkonen edusti AC Oulua Ykkösessä kaudella 2003. Tuolloin mies pelasi laitapakkina, mutta Pehkonen pystyy pelaamaan myös topparina ja keskikentän pohjalla.

– Hän on kokenut alakerran all around -pelaaja, joka pystyy pelaamaan monella eri pelipaikalla. Hän halusi itse tulla tänne ja me otimme hänet mielellämme, AC Oulun päävalmentaja Harri Kampman sanoo.

Loistavan viime kauden AC Oulun topparina pelannut Jani Sipilä ei jatka uraansa AC Oulussa. Sipilä muutti avovaimonsa kanssa takaisin Hämeenlinnaan, mistä hän myös saapui kolme vuotta sitten Ouluun.

– Minulla oli mahtava lopetus AC Oulussa. Kävimme seuran kanssa keskusteluja jatkosta, mutta päätökseni palata etelään on kypsynyt jo pitemmän aikaa. Ensimmäinen homma olisi löytää siviilipuolen töitä ja sen jälkeen katsella jalkapallouran jatkumista, Sipilä kertoo.