Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Antero Lehtonen on AC Oulun uusi mediapäällikkö

1.6.2021 10:46 Uutinen

 

Laivastonsinisten organisaatio vahvistuu, kun Antero "Antsa" Lehtonen hyppää mukaan toimintaan loppukauden kestävällä sopimuksella.Antero Lehtonen on AC Oulun uusi mediapäällikkö

 

Lehtonen on media-alan moniosaaja. Opinnot OAMK:n journalismin koulutusohjelmassa ovat loppusuoralla ja medianomin paperit ovat siis pian takataskussa. Vapaa-ajalla mies toimii apuvalmentajana jalkapallon puolella Tervarit-10 joukkueessa sekä jääpallon puolella OLS:ssa P13-ikäluokassa.

 

- Olen todella innoissani AC Oulun mediapäällikön roolista. Haluan olla mukana kehittämässä seuraa entistä enemmän eteenpäin niin kannattajien kuin yhteistyökumppanien suuntaan. Meillä on seurassa hyvä ja ammattitaitoinen mediaryhmä taustalla, jossa jokaisella on mahdollisuus toteuttaa itseään omilla vahvuuksillaan. Itse haluan tuoda tähän kokonaisuuteen lisäksi enemmän monipuolisempaa videotuotantoa muiden formaattien rinnalle, Lehtonen kommentoi. 

 

AC Oulun tavoitteena on kehittää toimintaa pitkäjänteisesti kohti Suomen terävintä kärkeä. 

 

- Laadukas toiminta vaatii lisää tekijöitä. Antero on tehnyt loistavaa työtä vapaaehtoisena ja on täten ansainnut paikkansa. Mediaryhmän leveitä harteita tarvitaan myös jatkossa. Tavoitteena on kirjoittaa syksyllä Antsan kanssa pitkä jatkosopimus, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kertoo. 

 

Antero Lehtonen
0447993600


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga