Uutinen Edustus

AC Oulu ja Anselmi Nurmela ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kattaa kauden 2024.

Pitkän palveluksen AC Oululle jo tähän mennessä tehnyt Anselmi ”Ami” Nurmelasta tulee AC Oulun / OLS:n yhteisen reservijoukkueen pelaaja. Ami on pienen tauon jälkeen päättänyt tehdä paluun jalkapallon pariin ja vahvistaa reservijoukkuetta tulevalla kaudella.

Hyvä fiilis tottakai. Mahtavaa, että tuli tämmönen mahollisuus taas päästä pelaamaan AC Oulun riveissä. Varsinkin, kun opiskelupaikkakin on Oulussa.

Anselmi Nurmela
AC Oulu – KTP kaudella 2021. Kuvaaja: Elias Mustonen.

Ensi kauden tavoitteeni on auttaa reserviä menemään eteenpäin parhaan kykyni mukaan ja auttaa nuorempia pelaajia omalla esimerkillä eteenpäin sekä myös pysyä ehjänä koko kauden.

Anselmi Nurmela

Viimeksi 27-vuotias keskikenttäpelaaja nähtiin tositoimissa Norjassa kaudella 2022, jossa hän pelasi IL Hoddin ja Honefossin joukkueissa. Anselmin edellinen kerta AC Oulun paidassa oli kaudella 2021 Veikkausliigassa, jolloin hän pelasi 25 ottelua ollen koko kauden avauskokoonpanon pelaaja.

Parhaaseen peli-ikään vasta saapuvalla Amilla on jo pitkä peliura takana, jonka joukossa pari hienoa pätkää AC Oulun riveissä. Amin myötä reservijoukkueeseen saadaan aimo annos sen kaipaamaa kokemusta, johtajuutta ja tietynlaista kovuutta. Hienot fiilikset Amin sopimuksesta, tervetuloa takaisin, Ami!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen