Uutinen Edustus

FutisForum2:lta tuttu ”Ei kautta ilman Nurmelaa” -lause pitää paikkansa myös ensi kaudella, kun Anselmi Nurmela, 19, allekirjoitti jatkosopimuksen Laivastonsinisten kanssa.

Anselmi Nurmela on nuoreen ikänsä nähden jo kokenut ACO-pelaaja. Miehen vyöltä löytyy kausilta 2013-2015 jo 52 ottelua virallista ottelua, näissä on syntynyt neljä maalia. Keskikentällä parhaiten viihtyvä Nurmela, pystyy tarvittaessa pelaamaan myös laitapuolustajana.

– Erittäin hyvät fiilikset uudesta sopimuksesta. Pääsen onneksi jo maaliskuun lopussa varusmiespalveluksesta, joten kerkeän vielä hyvin valmistautua uuteen kauteen. Henkilökohtaisena tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja auttaa sitä kautta joukkuetta menestymään. Tällä hetkellä on kova kilpailu pelipaikoista, mutta olen valmis tekemään kovasti töitä sen eteen, kertoo Nurmela itse.

– Hieno homma, että Ami jatkaa meillä. Hän ollut jo neljä vuotta meidän mukana ja saanut kahtena viime kautena jo suhteellisen hyvin vastuuta. Kyseessä on vielä nuori pelaaja, jonka henkisiä vahvuuksia ovat kunnianhimoisuus ja luja tahto. Lisäksi pelillisesti hän on hyvä puolustussuuntaan sekä hallitsee hyvin ilmatilan. Tulee taistelemaan avauksen paikasta, mutta suoritukset treeneissä ja peleissä ratkaisevat roolin. Amin sopimuksen myötä taistelu pelipaikoista vain kiihtyy, päättää AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen.