Uutinen Edustus

AC Oulu ja Alexander Forsström ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen ja se sisältää option kaudesta 2024.

Alexander Forsström pelasi viime kaudella Ykkösessä pelaavan Ekenäs IF:n riveissä. 22-vuotiaan pelipaikka vaihteli puolustuksen ja keskikentän välillä ja kauden aikana syntyi kaksi maalia. Useamman pääkaupunkiseudun joukkueen kautta Tammisaareen päätynyt Forsström on pelannut Ykkösen läpi. Seuraavana vuorossa on Veikkausliigaa Laivastonsinisissä ja samalla myös kehittää omaa tekemistä eteenpäin.

Viime kauden jälkeen ainoana tavoitteena oli pelata Veikkausliigaa seuraavalla kaudella hyvässä organisaatiossa ja olen erittäin iloinen että päästiin Oulun kanssa sopimukseen. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja täällä on hyvät olosuhteet kehittyä paremmaksi pelaajaksi.

Alexander Forsström

Bubi lempinimellä tunnettu Forsström on asettamut riman korkealle ja tähyää tulevaisuudessa ulkomaan kentille. Isoista tavotteista huolimatta Bubilla on jalat maassa ja hän ymmärtää hyvin, mitä vaatii saavuttaakseen tavoitelistan seuraavan stepin eli läpimurron Veikkausliigassa.

Tämä vaatii kovaa työtä kentällä ja sen ulkopuolella. Haluan omalla panoksellani auttaa joukkuetta voittamaan pelejä ja kun joukkue pelaa hyvin niin myös oma peli kehittyy. Pitää päivä kerrallaan paiskia nöyrästi hommia ja sitä kautta uskon että kaudesta tulee hieno.

Alexander Forsström

Alexander Forsström on monipuolinen ja -käyttöinen pelaaja. Hyvä kausi takana EIF:ssä, jossa taisi pelata 4-5 eri pelipaikkaa viime kaudella, puolustuksessa ja keskikentällä.

Hän oli alkuun meillä testissä, koska haluttiin nähdä muutamia asioita hänestä tässä meidän ympäristössä. 

Bubi teki harjoitteluasenteellaan, kamppailukovuudellaan ja taidoillaan meidän päätöksen helpoksi, tervetuloa laivastonsinisiin Bubi!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen