Uutinen Edustus

AC Oulu on aktivoinut Alexander ”Bubi” Forsströmin sopimuksessa olleen option ensi kaudesta.

Bubi saapui tälle kaudelle Ouluun ja valitettava loukkaantuminen keväällä piti hänet suurimman osan Veikkausliigakaudesta poissa pelikentiltä. Kuntouduttuaan hän pääsi pikku hiljaa vauhtiin ja kellotti viimeiseen seitsemään otteluun täydet peliminuutit ollen vahva osa Laivastonsinistä puolustusta.

Hyvillä fiiliksillä uuteen kauteen. Viime kaudella oli paljon ylä- ja alamäkiä, mutta kokonaisuudessaan meidän täytyy pystyä parantamaan paljon. Odotan innolla, että pääsen uuden valmennuksen kanssa tekemään töitä ja sen jälkeen tasapainoinen kausi ja kohti Europaikkoja.

Omat tavoitteet on tehdä kunnon läpimurto Veikkausliigassa sekä näyttää Oulun ja Suomen jalkapallokansalle parasta Bubia. Tärkein on kuitenkin, että pysyy ehjänä, koska nautin aina kun pystyn pelamaan fudista. Tavoitteeni on pelata hyvä kausi ja auttaa joukkuetta omalla panoksella saavuttamaan tavoitteet.

Alexander Forsström
Alexander Forsström. Kuvaaja: Elias Mustonen

Monipuolinen ja -käyttöinen Bubi pelasi tasaisen varmasti usealla pelipaikalla ja näytti, että lujalla luonteella, periksiantamattomuudella ja kovalla työmäärällä voi Veikkausliigaan edetä hieman pidempäänkin polkua pitkin. Bubin välttäessä loukkaantumiset ei ole epäilystä etteikö pystyisi kehittymään seuraavalle tasolle.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen