Uutinen Reservit

AC Oulu ja Aleksi Räisänen ovat solmineet kauden mittaisen pelaajasopimuksen reservijoukkueeseen.

Laajasalon Palloseurassa edelliset vuodet pelannut 24-vuotias hyökkääjä tuli Ouluun testipelaajaksi ja ansaitsi paikkansa reservijoukkueessa. Hänellä on enimmäkseen kokemusta Kolmosen tasolta, mutta yhden kauden ajan myös Kakkosesta. Aleksi Räisänen on liittynyt joukkueen mukaan jo aiemmin ja hän oli viime viikonlopun harjoitusottelussa mukana, kun reservijoukkue kohtasi JJK:n. Ottelu päättyi reservin 0-2 voittoon ja Räisänen teki viimeisteli molemmat maalit.

Todella hyvät fiilikset sopimuksesta, ja odottavat kohti uutta kautta uudessa seurassa. Testijakso resevin kanssa tuotti tulosta ja sen aikana huomasi, että AC Oulussa on laadukkaat puitteet koko organisaation osalta kehittyä itse pelaajana. Innolla odotan tulevaa kautta.

Tavoitteena itselläni tulevalle kaudelle on tietysti pysyä kunnossa ja päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ykköstä ja auttaa nuorempiä jätkiä myös eteenpäin. Pitemmälle tulevaisuuteen en vielä osaa sanoa sen enempää, katsotaan sitä kauden jälkeen sitten.

Aleksi Räisänen

Aleksi on nopea ja juoksuvoimainen hyökkääjä. Hän on Etelän Kolmosessa pelatessaan viimeistellyt myös mukavasti maaleja. Tuo mukanaan suoraviivaisuutta, tiettyä fyysisyyttä sekä toivottavasti myös tehoja viime viikonlopun malliin. Todella iloinen Aleksin sopimuksesta meidän kanssa!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen