Uutinen Edustus

AC Oulu ja Aleksi Paananen ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on vuoden seuraoptio.

Keskikenttäpelaaja Aleksi “Diego” Paananen saapuu Laivastonsinisiin Helsingin Jalkapalloklubista, jossa hän pelasi kauden 2023. Urallaan aiemmin muita mitalin värejä saavuttanut Paananen voitti HJK:n paidassa Suomen mestaruuden ensimmäisen kerran Veikkausliigaurallaan.

Siilinjärveltä lähtöisin oleva 169-senttinen keskikenttätaituri on pelannut aiemmin KuPS:n, FC Lahden, FC Interin ja HJK:n riveissä Suomen ylimmällä sarjatasolla. Hän on myös ollut johdattamassa em. joukkueita Eurokentillä, joten kokemusta 30-vuotiaalle pelimiehelle on karttunut runsaasti.

AC Oulu osoitti kiinnostusta hyvissä ajoin itselleni henkilökohtaisesti vaikean kauden päätteeksi. Erityisesti seuran kunnianhimoisuus ja vahva tahto kehittyä sekä viedä asioita eteenpäin vakuuttivat minut. Tuntuu hyvältä hypätä seuraan, jossa pyritään määrätietoisesti menemään oman strategian mukaisesti kohti menestystä ja parempia olosuhteita. Minulla on aidosti fiilis, että minulla on tähän projektiin paljon annettavaa. Tuleva valmentaja on minulle tuttu ja olen innoissani päästessäni kehittämään peliäni lisää hänen opeissaan. Lähden tavoittelemaan AC Oululle mitaleja ja europelejä.

Aleksi Paananen

Fiksuksi ja älykkääksi kehuttu keskikenttäpelaaja tuo tullessaan aimoannoksen kokemusta, pelillistä johtajuutta ja pelitaitoa. Hän on pallovarma ja omaa monipuolisen syöttövalikoiman, jonka avulla hän pystyy aiheuttamaan vastustajille harmaita hiuksia.

Huikea homma, että saatiin ”Diego” perheineen houkuteltua Ouluun. Diego on erittäin tärkeä palanen, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin AC Oulun strategian seuraavassa vaiheessa. Hyvän liikkeen ja moottorin lisäksi, Diego on muun muassa hyvä rytmittämään joukkueen pallollista pelaamista sekä muutenkin organisoimaan joukkueen pelaamista kentällä. Hän haluaa edelleen kehittyä ja kehittää itseään pelaajana sekä on henkeen ja vereen joukkuepelaaja.

Tervetuloa Ouluun Diego ja perhe!

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen