Uutinen Edustus

Aleksi Isomäki ja AC Oulu ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Torniolaisen TP-47:n kasvatti Aleksi Isomäki on AC Oulu / OLS -reservijoukkueen uusi pelimies. 24-vuotias hyökkääjä pelannut urallaan suurimman osan TP-47:n riveissä, mutta kokemusta löytyy myös FC Kemin, PS Kemi Kingsien ja oululaisen Herculeksen riveistä.

Jotain uutta halusin lähteä hakemaan ja tämä AC Oulu / OLS -reservijoukkue homma sytytti motivaation. Uusi seura ja uusi sarjataso, Isokankaan Mikko entuudestaan tuttu valmentaja niin sillä oli iso merkitys seuran valinnassa. Erittäin määrätietoinen ja ammattimainen kuva on seurasta, mitä on tässä nyt pari viikkoa saanut mukana olla.

Aleksi Isomäki

Tavoitteet on pysyä terveenä, kehittyä pelaajana ja päästä pelaamaan. Ja tuoda kokemusta todella nuoreen joukkueeseen. Viime vuosina ollut tämmöinen, että mennään kausi kerrallaan ja katsotaan sitten mitä tapahtuu. Sen enempää en osaa tulevaisuudesta sanoa”, lisää Isomäki omiksi tavoitteikseen.

Aleksi Isomäki

Viime kaudella Isomäki oli TP:n toiseksi paras maalintekijä sekä maalien määrässä hänelle sesonki oli uransa paras. 

Allu tuo joukkueeseen jonkun verran kokemusta, vauhtia ja juoksuvoimaa. Pystyy pelaamaan kaikkia hyökkäyspään pelipaikkoja. Lisäksi Allu on hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy myös tekemään tehoja, kuten viime kauden 7 maalia Kakkosessa osoittavat. Hienoa, että Allu halusi lähteä Ykköseen nousseen reservijoukkueen mukaan tulevalle kaudelle!

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen