Uutinen Edustus

AC Oulun kotiavaus pelataan äitienpäivänä 11.5. Raattiin vieraaksi saapuu perinteinen ja vahvistunut HIFK. AC Oulun kausikorttimyynnissä on käynyt kuhina ja nyt on aika aloittaa viimeinen kiri. Myös irtoliput ovat saapuneet ja niitä voi ostaa laajentuneesta ennakkomyyntipisteverkostosta.

AC Oulun kausikorttimyynti on ottanut totuttuun tapaan reippaita kiriaskelia kauden kynnyksellä. Nyt on aika aloittaa viimeinen rutistus ja laittaa Äffä töihin!

– Viikon aikana kausikortteja on mennyt todella mukavasti. Olen tulossa sunnuntaina töihin vain tätä varten – aion tehdä ja postittaa kaikki kausikortit ja niitä on toivottavasti paljon, AC Oulun toimistopäällikkö Juho ”Äffä” Meriläinen lupaa.

Laivastonsiniset ovat muuttaneet pääsylippukäytäntöjään kuluvalle kaudelle. Ennakkomyyntipisteitä on lisätty ja pääkatsomossa on luovuttu ottelukohtaisista lipuista sekä nettimyynnistä.

– Ottelukohtaiset liput ja nettimyynti eivät toimineet parhaalla mahdollisella tavalla usean käytännön ongelman vuoksi. Nyt myös pääkatsomoon voi ostaa lippuja kaikista ennakkomyyntipisteistä ja ne käyvät kaikkiin kotiotteluihin. Lisäksi nostimme ennakkomyyntipisteiden määrää, joten parannusta on mielestäni tullut reilusti. Ennakkolipuilla välttää varmuudella jonot lippuluukuilla, joten suosittelemme niitä ehdottomasti, Meriläinen kertoo.

Ohjeet kausikortin hankintaan löydät täältä>>

Lisätietoja ja ennakkomyyntipisteet pääsylipuille löydät täältä>>