Uutinen Edustus

Viime kesänä lanseerattu ACIAA valtasi kertaheitolla oululaisten jalkapalloihmisten sydämet. Lehteä jaettiin AC Oulun kotiotteluiden lisäksi keskitetysti Suur-Oulun alueella mm. ravintoloissa, kahviloissa, urheiluliikkeissä, hotelleissa ja veikkauspisteissä yhteensä 5 000 kappaletta numeroa kohden. Lisäksi lehti on ollut luettavissa AC Oulun kotisivuilla tavoittaen ihmiset ympäri Suomen.

Tuleva joulunumero tulee olemaan 70 000 kappaleen fyysinen painos, josta n. 1 500 jaetaan vanhaan tapaan keskitetysti ja loput, peräti 67 500 kappaletta, suorajakeluna kotitalouksiin. Myös joulunumero tulee luettavaksi nettilehden muodossa AC Oulun ja yhteistyökumppaneiden kotisivuille tavoittaen yhä suuremman massan. Lehti on noteerattu ja kerännyt kehuja mm. pääkaupunkiseudulla.

– Olen parhaillaan Helsingissä minilomalla. Tapasin eilen minulle entuudestaan tuntemattomia jalkapalloihmisiä, jotka tiesivät ACIAA-lehden. Kehuivat sitä kovasti, AC Oulun toimistohenkilöstöön kuuluva Juho Meriläinen naurahtaa.

– Meille lehti on ollut ylpeyden aihe, jonka tekemistä tulemme ehdottomasti jatkamaan myös ensi vuonna. Lehden avulla voimme paitsi korvata perinteisen otteluohjelman, myös markkinoida itseämme ja yhteistyökumppaneitamme tehokkaasti. Iso kiitos kuuluu suurelle talkooporukalle, joka lehteä meille tuottaa, Meriläinen jatkaa.

Joulunumeroon on panostettu seurassa paljon. Sisällöstä vastaa päätoimittaja Ari Steniuksen johdolla myös OAMK:n opiskelija Jussi Kotila, joka on omalta osaltansa luomassa lehteä opinnäytetyönään.

Tarkkaile siis postiasi tulevana lauantaina tai lue lehti vaikka netin kautta. Sisältö tulee olemaan erittäin laadukasta ja mielenkiintoista.