Uutinen Edustus

AC Oulun valmennus- ja taustaryhmässä jatkaa tutut ja kokeneet nimet. Päävalmentaja Rauno Ojasella on käytössään valtava määrä ammattitaitoa.

Suuren yleisön katseet kääntyvät luonnollisesti pelaajiin ja päävalmentajaan. Jalkapallojoukkueen parissa pelaajien ja päävalmentajan tukena työskentelee kuitenkin suuri määrä ammattilaisia – niin myös AC Oulussa. Rauno Ojasen valitsema valmennus- ja taustaryhmä on kasassa ja valmiina auttamaan Laivastonsiniset kohti menestystä.

AC Oulun valmennus- ja taustaryhmä kaudella 2016:

Päävalmentaja: Rauno Ojanen

Valmentaja: Pekka Ukonmaanaho

Valmentaja: Jani Luukkonen

Fysio / valmentaja: Ilkka Matila

Fysiikkavalmentaja: Mikko Tulppo

4. valmentaja: Lauri ”Late” Siren

Huoltaja: Pekka Juntunen

Joukkueenjohtaja: Pasi Moilanen

Lääkärit, Terveystalo: Jukka Ristiniemi & Simo Nortunen

Päävalmentaja Ojanen on erittäin tyytyväinen tukiryhmäänsä.

– Näillä herroilla on valtava intohimo ja halu olla mukana. Ilman heitä ei pärjättäisi päivääkään. Kaikilla on vähintään kahden vuoden kokemus AC Oulusta ja osalla yli kymmenen vuotta, joten tuttuja kavereita kaikki ovat. Late on vedellyt Heinäpäässä vapareita yläpesään ennen kuin moni meidän pelaajista oli edes syntynyt. Olemme tehneet kuitenkin pieniä muutoksia vastuualueissa ja sisällöissä. Tähän pakettiin kun lisätään Makon (Markus Heikkinen) panos pelaajavalmentajana sekä A-junioreiden valmennusryhmä, niin voidaan puhua suuresta määrästä ammattitaitoa, Ojanen iloitsee.