Uutinen Seura

AC Oulun toimiston rivit vahvistuvat, kun Elsi Alatalosta tulee toimistopäällikkö.

Laivastonsinisten uusi toimistopäällikkö on huhtikuun alussa aloittanut Elsi Alatalo, joka korvaa tehtävässä Jani Luukkosen. Muutoksen myötä maalivahtivalmentaja voi keskittyä paremmin valmentamiseen ja hänen vastuullaan säilyy edelleen Garam Masala Areenan päivittäinen toiminta.

Alatalo on valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta Tradenomiksi. 28-vuotias taloushallinnon ammattilainen kertoo olevansa unelmatyössä liiketoiminnan pyörittämisen parissa.

“Odotan innolla, että pääsen tässä työssä käyttämään paljon omia vahvuuksiani. Tavoitteena on saada asiat hallinnollisella puolella sujumaan niin, että jokaisella seurassa työskentelevällä on helppo ja turvallinen olo tehdä töitä — mukaan lukien jokainen valmentaja, pelaaja, taustahenkilö ja vapaaehtoinen. Tämän haluan heijastuvan kaikille yhteistyökumppaneille, kannattajille, katsojille ja vaikka vain kerran kesässä pelissä piipahtaville.”, kertoo Alatalo omista tavoitteista työssä.

Jalkapalloa nuorempana harrastaneella Alatalolla on parin vuoden työkokemus taloushallinnosta ja viisi vuotta myyjänä. Lisäksi hänellä on kokemusta kahdeksan vuoden ajalta työkokemusta asiakaspalvelijana. Turussa syntynyt, mutta suurimman osan elämästään Oulussa asunut Alatalo on valmis ottamaan vastuuta ja haluaa päästä kehittämään AC Oulua omalla työpanoksellaan.

“Ennen kaikkea odotan, että pääsen oikein kunnolla kehittämään ja viemään asioita eteenpäin nimenomaan AC Oulun liiketoiminnan näkökulmasta. Oma pesti tulee olemaan tietyllä tavalla tosi laaja-alainen ja lankoja pidetään kiinni moneen suuntaan, mutta se on kyllä yksi ominaisuus mistä nautin ja missä olen hyvä. Tulen ottamaan sitä kuormaa pois Juholta ja muilta henkilöiltä, jotta he voivat keksittyä olennaiseen, kun on apuja hallinnon puolella seura-arjen pyörittämiseen. Koen, että nyt saadaan enemmän spesifioitua jokaisen seurassa työskentelevän henkilön toimenkuva ja työtehtävät.”, täydentää Elsi ajatuksiaan toimestaan.

AC Oulun toimisto on vahvistunut reilun vuoden aikana, joka on osa seuran kehittämistä eteenpäin ammattilaisseuraksi. Toimitusjohtaja Juho Meriläinen työskenteli vielä 2020 syksyllä yksin toimistolla ja nyt vahvuus on noussut yhteensä neljään henkeen.

“Kaikki ovat varmasti noteeranneet, että seurassa halutaan tosissaan mennä eteenpäin. Tämä ei tapahdu ilman riittäviä henkilöresursseja. Elsin myötä meitä on toimistolla nyt neljä täysipäiväistä tekijää, kun Luukkosen Jani pääsee keskittymään maalivahtivalmentamiseen. Elsin työtehtävät ovat laajasti vastata seuran arjen pyörittämisestä. Tämä tarkoittaa taloushallintoa, kausikortteja, lippuja, pelaajien käytännön asioiden hoitamista ja niin edelleen. Olen todella iloinen, että Elsi liittyy meidän seuraan — hän on paitsi rautainen ammattilainen, myös ihana ja iloinen persoona.”, summaa Meriläinen uuden toimistopäällikön palkkaamista.