Uutinen Edustus

AC Oulu ja Janne Romo ovat solmineet ensi kauden kattavan valmentajasopimuksen, jossa on optio kaudesta 2024.

AC Oulu haki syksyllä uutta fysiikkakoutsia “Performance Coach” -nimikkeellä ja hakemuksia tuli hyvin runsaasti, joista Janne Romo nousi parhaaksi vaihtoehdoksi Laivastonsinisten valmennukseen.

Janne seuloutui meidän Performance Coach- avoimen haun suuresta hakijamäärästä yhdeksi haastatteluun valikoiduista. Haastattelun ja hänestä muun kerätyn informaation perusteella eteni lopulta parhaaksi vaihtoehdoksi ja sopimukseen päästiin suhteellisen nopeaa tahtia.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Janne Romo on toiminut viimeiset kolme vuotta Mikkelin Pallo-Kissoissa ja Atlantiksessa fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina. Romo toimii ensisijaisesti edustusjoukkueen Performance Coachina ja on myös reservi ja U17 -joukkueiden käytössä.

Sopimuksesta on tietenkin hyvät fiilikset. Se on minulle iso haaste, mutta samalla iso mahdollisuus päästä käyttämään kaikki oma osaaminen.

Performance Coach Janne Romo

Romo on koulutukseltaan fysioterapeutti ja hän on suorittanut myös urheilijahierojan tutkinnon.

Olen valmentajana vaativa, mutta rento ja pyrin olemaan pelaajille helposti lähestyttävä. Valmennusmetodini perustuvat aina tutkittuun tietoon sekä lajilähtöisyyteen.

Tavoitteena on valmentaa mahdollisimman korkealla tasolla sekä kehittää omaa ammattitaitoa koko ajan. Sen lisäksi tavoitteena sijoittua AC Oulun kanssa mahdollisimman korkealla Veikkausliigassa.

Janne Romo

Romo on valmentanut 16-vuotiaasta asti ja hänellä on kokemusta monesta eri ikäluokasta eri rooleissa ja seuroissa. Hän pelasi koripalloa 18-vuotiaaksi asti ja silloinkin valmentamisen ehdoilla.

Jannella on kova halu kehittää itseään ja mennä urallaan eteenpäin. Hän on ammattitaitoinen ja todella ahkera. Uskon myös, että hän soveltuu persoonana meidän ympäristöön hyvin. Tervetuloa Ouluun Janne perheineen!

Markus Heikkinen