Uutinen Edustus

AC Oulu ja Retu Värri ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen, jossa on vuoden optio seuralla.

Retu Värri tulee Laivastonsinisiin naapurista ONS:sta, jossa hän kerkesi toimimaan samassa roolissa kahden kauden ajan. Pääsarjataso säilyy, mutta Kansallinen Liiga vaihtuu Veikkausliigaan 39-vuotiaalla fysiikkavalmentajalla, jolla tulee olemaan tuplarooli Laivastonsinisten joukkueessa. Värrin vastuualueena on myös huoltajan työt.

Värri on koulutukseltaan fysioterapeutti, ja lisäksi hän on suorittanut ammatillisia tutkintoja sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalta.

Työni on varmasti tasapainoilua fysiikkavalmentajan ja huoltajan roolin välillä. Olen Luken apuna hänen työssään omalla osaamisellani, sekä lisäksi tietenkin pelaajien ja valmennuksen taustatukena.

Retu Värri

Ennen ONS:n aikaa Värri on viimeksi työskennellyt fysioterapeuttina.

Retulla tulee olemaan suuri rooli joukkueesta ja sen pelaajista huolehtimisessa. Huoltajan hommien lisäksi, Retu auttaa Lukea monessa asiassa, mikä liittyy pelaajien suorituskyvystä huolehtimiseen. Viime kausien perusteella mietittiin, että tarvitaan sille saralle lisäpanostusta. Onneksi löydettiin Retun kaltainen tekijä, joka pystyy tuplarooliosaamisellaan tuomaan uudenlaista lisäarvoa myös siihen.

Urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen 

Tervetuloa AC Ouluun Retu!