Uutinen Edustus

Oulun alueen junioriseuroista kasatut U10 ja U11 joukkueet taistelivat AC Oulun nimellä viime viikonloppuna HJK Cupissa. U10 joukkue sijoittui erittäin kovatasoisessa kutsuturnauksessa sijalle 8. ja U11 joukkue sijalle 5.

Oulun alueen junioriseurat ovat tehneet yhteistyötä yhdistelmäjoukkueiden muodossa vuodesta 2012 saakka. Toiminnassa ovat olleet mukana ikäluokista ja pelaajamääristä riippuen Tervarit, HauPa, Ajax Sarkkiranta, OsPa, OLS, ORPa sekä LaFK. Yhdistelmäjoukkueet ovat pelanneet aikaisemmin Oulu YJ-nimellä, mutta tällä kertaa vuorossa oli ensiesiintyminen AC Oulun alaisuudessa. HJK Cupissa oli mukana itsenäisesti myös OLS:n ja ORPa:n joukkueita

HJK Cupissa U10 ja U11 joukkueet pelasivat AC Oulun nimellä. U12 sarjassa ORPa voitti upeasti mestaruuden, OLS:n ollessa sijalla 9. U13 sarjassa oululaista väriä edusti OLS sijoittuen neljänneksi. U9 sarjassa ORPa oli sijalla 13.

AC Oulun aloittavan junioritoiminnan pääpaino tulee olemaan vanhimmissa ikäluokissa. Alueen seurojen on tarkoituksena jatkaa arvokasta työtä nuorimpien pelaajien kehityskulussa kohti AC Oulun edustusjoukkueita.

AC Oulun junioreiden matkan HJK Cupissa olivat mahdollistamassa OTC Sijoitus, PLC sekä Arktes Oy.

acoulu_juniorit_hjkcup