Uutinen Edustus

AC Oulun toimisto muuttaa. Uudet tilat löytyivät Raatintieltä, Raatin stadionin välittömästä läheisyydestä.

AC Oulun toimisto palveli usean vuoden ajan Uusikatu 30:ssa. Hiljalleen talven aikana tyhjentynyt talo väistynee uuden tieltä keskustan kehittämisohjelman aikana. Maanantaina oli luvassa haikeat jäähyväiset, kun joukkue yhteisvoimin hoiti muuttamisen Raattiin.

Uusi toimisto sijaitsee Raatissa ONMKY:n omistaman Raatin nuorisotalon piharakennuksessa osoitteessa Raatintie 7 D. Idyllisen talon ikkunasta avautuu näkymä AC Oulun koti- ja harjoituskentälle Raatin liikuntakeskukselle.

– Homma lähti käyntiin viime syksynä, kun solmimme yhteistyösopimuksen Ynnin kanssa. Siitä asti muuttoa on suunniteltu ja lopulta pääsimme sopimukseen tiloista. Tämän jälkeen edessä oli pienimuotoinen pintaremontti talkoovoimin – valmista tuli ja eilen pääsimme muuttamaan, AC Oulun remontti- ja toimistomies Juho Meriläinen kertoo.

– Jo pelkän sijainnin kannalta uudet tilat ovat ylivoimaiset – ottelutapahtumat, harjoitukset ja toimisto synkronoivat jatkuvasti keskenään. Voimme järjestää esimerkiksi lippujen ennakkomyyntiä kätevästi toimistolta, Meriläinen jatkaa.

Uusi osoite astuu virallisesti voimaan 1. helmikuuta, mutta toiminta uudessa tukikohdassa on jo täydessä vauhdissa. Toimisto on avoinna sopimuksen mukaan.

Uusi osoite:
Raatintie 7 D
90100 Oulu