Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oulun tavoittaa nyt myös WhatsAppissa – katso ohjeet

14.5.2015 13:42 Uutinen

 

AC Oulu laajentaa sosiaalisen mediansa palveluita. Uusin keino saada viestejä laivastonsinisten sisäpiiristä on suureen suosioon noussut pikaviestipalvelu WhatsApp.WhatsApp on kätevä ja nopea tapa saada viestejä

 

WhatsAppin avulla saat tuoreimmat AC Oulu-uutiset suoraan puhelimeesi. Lähetämme sinulle viestejä koskien esimerkiksi AC Oulun ottelutapahtumia, pelaajauutisia tai tarjouksia yhteistyökumppaneilta.

 

Lähetämme sinulle korkeintaan kaksi WhatsApp-viestiä päivässä.

 

Näin tilaat AC Oulu WhatsApp -viestit:

 

1) Asenna WhatsApp-sovellus puhelimeesi ja lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 0449724747. Vain numeron lisäämällä pystyt saamaan WhatsApp-viestejä puhelimeesi. Nimeä yhteystieto haluamallasi tavalla, esimerkiksi ”AC Oulu WhatsApp”.

 

2) Lähetä WhatsAppissa yhteystiedolle viesti, jossa ilmoitat nimesi ja haluavasi tilata AC Oulun viestejä. Esimerkiksi: ”Olen Petri ja kiinnostunut kuulemaan uutisia AC Oulusta ja minulle saa lähettää WhatsApp-viestejä koskien AC Oulua”.

 

3) Kun olet lähettänyt tilausviestisi, lisäämme sinut AC Oulu WhatsApp -lähetyslistallemme ja alat saada uutisviestejämme.

 

Huom! Muut viestien vastaanottajat eivät näe numeroasi, sillä käytämme WhatsAppin lähetyslistatoimintoa. Palvelu on maksuton. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin. Numero on tarkoitettu vain WhatsApp-käyttöön. Numerossa ei vastata asiakaspalvelukysymyksiin tai puheluihin. Jos haluat perua tilauksen, lähetä AC Oulu WhatsApp -numeroon viesti ”Perun tilauksen”.


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen