Uutinen Edustus

AC Oulu laajentaa sosiaalisen mediansa palveluita. Uusin keino saada viestejä laivastonsinisten sisäpiiristä on suureen suosioon noussut pikaviestipalvelu WhatsApp.

WhatsAppin avulla saat tuoreimmat AC Oulu-uutiset suoraan puhelimeesi. Lähetämme sinulle viestejä koskien esimerkiksi AC Oulun ottelutapahtumia, pelaajauutisia tai tarjouksia yhteistyökumppaneilta.

Lähetämme sinulle korkeintaan kaksi WhatsApp-viestiä päivässä.

Näin tilaat AC Oulu WhatsApp -viestit:

1) Asenna WhatsApp-sovellus puhelimeesi ja lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 0449724747. Vain numeron lisäämällä pystyt saamaan WhatsApp-viestejä puhelimeesi. Nimeä yhteystieto haluamallasi tavalla, esimerkiksi ”AC Oulu WhatsApp”.

2) Lähetä WhatsAppissa yhteystiedolle viesti, jossa ilmoitat nimesi ja haluavasi tilata AC Oulun viestejä. Esimerkiksi: ”Olen Petri ja kiinnostunut kuulemaan uutisia AC Oulusta ja minulle saa lähettää WhatsApp-viestejä koskien AC Oulua”.

3) Kun olet lähettänyt tilausviestisi, lisäämme sinut AC Oulu WhatsApp -lähetyslistallemme ja alat saada uutisviestejämme.

Huom! Muut viestien vastaanottajat eivät näe numeroasi, sillä käytämme WhatsAppin lähetyslistatoimintoa. Palvelu on maksuton. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin. Numero on tarkoitettu vain WhatsApp-käyttöön. Numerossa ei vastata asiakaspalvelukysymyksiin tai puheluihin. Jos haluat perua tilauksen, lähetä AC Oulu WhatsApp -numeroon viesti ”Perun tilauksen”.