Uutinen Edustus

AC Oulun edustusjoukkueen taustaryhmä saa loistavia lisävahvistuksia, kun Jouko Kylmäoja ja Harri Karvonen tulevat uusina kasvoina ryhmään mukaan.

Tällä viikolla Ykkösen lisenssin saanut AC Oulu ja sen taustaryhmä saavat vahvistukseksi kaksi oman alansa ammattilaista, kun hieroja Harri Karvonen ja videoanalyytikko Jouko Kylmäoja liittyvät Laivastonsinisiin. 

Aikaisempina kausina AC Oulun valokuvaajana tunnettu Jouko Kylmäoja astuu tulevalla kaudella osaksi Laivastonsinisten taustaryhmää. UEFA B-valmentajalisenssin omaava Kylmäoja tulee hyödyntämään työssään huipputeknologiaa. 

– Liityn valmennus- ja taustaryhmään tukemaan Ranea, Makoa ja Penaa teknologiaan liittyvissä asioissa, erityisesti videomateriaalin valmennuskäyttöön liittyvissä asioissa. Tarkoituksenani on paitsi tuottaa valmennuksellista videomateriaalia, myös tehostaa valmentajien ajankäyttöä kouluttamalla työkalujen tehokkaaseen käyttöön, kertoo Kylmäoja. 

_dsc0501 Harri Karvonen pelaa myös itse jalkapalloa HauPan riveissä.

Harri Karvonen on oululainen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja. 20 vuotta jalkapallon ja futsalin parissa viettänyt Karvonen liittyy AC Oulun taustaryhmään iloisin mielin. 

– Lähden AC Oulun taustaryhmään mukaan todella hyvillä mielin. Mahtavaa päästä joukkueeseen mukaan ja tietysti haluan omalta osaltani olla auttamassa joukkuetta hienoon kauteen, kertoo Karvonen. 

Karvosen yritys fysioterapeuttioulu.fi tarjoaa samalla myös AC Oulun kausikortin omistajille etuuden. Palveluista saa 20 %:n alennuksen mainitsemalla varaustilanteessa ”AC Oulu kausikortti”.