Uutinen Edustus

AC Oulu ja Taneli Tuomaalan luotsaama Companio ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä kokenut kumppanuusjohtaja tulee vahvistamaan laivastonsinisten myyntiorganisaatiota.

Companion yrittäjä ja kumppanuusjohtaja Taneli Tuomaala on juristi, jolla on kaikkiaan noin 30 vuoden kokemus tapahtuma-alalta, palveluliiketoiminnasta, yrityskehittämisestä ja rahoitussektorilta. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Lahden Sibeliustalo Oy:n ja Savonlinnasali Oy:n toimitusjohtajana sekä Lippupiste Oy:n kumppanuusjohtajana. Kumppanuuksien rakentaminen ja kehittäminen on ollut keskeistä useissa hänen tehtävissään.

– On hienoa käynnistää Companion kumppanuuspalvelua urheilun kohdealueella nimenomaan kuningaslajista, jalkapallosta. Kysehän on globaalisti suosituimmasta urheilulajista ja myös pohjoismaisittain suurimmasta palloilulajista harrastajamäärillä mitattuna. Vaikka pohjoiset olosuhteet luovat omat realiteetit ja erityispiirteet toimintaan, ne eivät ole onnistumisen este, kuten Islannissa tiedetään, Tuomaala toteaa.

– Lienee selvää, että jalkapallon koko potentiaalia ei ole Suomessa vielä yritysyhteistyön kautta päästy hyödyntämään. Tämä on hyvä haaste ja iso mahdollisuus myös Oulussa, Tuomaala huomauttaa.

– AC Oulu on kasvupotentiaaliltaan seurajoukkue, jonka menestyksekkäimmät päivät urheilullisesti ja taloudellisesti ovat vasta tulossa, kun yhteistyössä näin halutaan ja myös toimitaan, Tuomaala jatkaa.

– Yhteisellä taktiikalla samaan maaliin pelaaminen yhtenä joukkueena on menestyksen ehto myös kumppanuuksien kentällä. Sellainen ihme, mikä Oulussa on onnistunut talouden ja teknologian puolella, on mahdollinen myös urheilun tulostauluilla, mutta se edellyttää aiempaa vahvempaa verkostoitumista ja päättäväisempää yhteistyötä, korostaa Tuomaala.

Tuomaala liittyy AC Oulun vahvuuteen yrityksensä Companion kautta. Seuran taustoissa ollaan iloisia sopimuksen syntymisestä.

– Tanelin kanssa neuvoteltiin jonkin aikaa ja viimein kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja hänen osallistuminen kumppanuusmyyntiin tuli mahdolliseksi. Seuran taustalla on tapahtunut viime aikoina paljon – on selvää että käsiä ja jalkoja tarvitaan ja erityisesti myyntipuolelle, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

AC Oulun kumppanuusmyynnistä kaudella 2018 vastaavat Juho Meriläinen, Taneli Tuomaala sekä Lauri Pietilä seuran hallituksen ja lähipiirin avustuksella.

Lisätiedot:

Taneli Tuomaala

Kumppanuusjohtaja

Companio

Puh. 050 407 2027

[email protected]

Juho Meriläinen

Seurajohtaja

Puh. 050 501 1030

[email protected]