Uutinen Edustus

AC Oulun vieras- ja kotiottelu Ilvestä ja FC Interiä vastaan ovat siirretty pelattavaksi varakentille.

AC Oulun kotiavaus siirtyy, koska Raattiin ei päästä pelaamaan vielä muutamaan viikkoon. Talvi on edelleen kesken eikä ruohoa saada pelikuntoon huhtikuun puoliväliin mennessä. Ensimmäinen kotiottelu Ilvestä vastaan joudutaan pelaamaan Vaasassa sunnuntaina 17.4. klo 16.00 Elisa Stadionilla.

Vaasa valikoitui pelipaikaksi, koska Seinäjoella on silloin tekonurmen vaihto OmaSP Stadionilla. Rovaniemelle ottelun siirtäminen olisi kustannuksiltaan kalliimpaa ja monimutkaisempaa, koska siellä ei ole Veikkausliigan vaatimia minimipuitteita. Vaasassa nämä puitteet ovat jo valmiina, joten tämän vuoksi paikaksi valikoitui Elisa Stadion.

Ensi viikonlopun vierasottelu FC Interiä vastaan on siirretty pelattavaksi Turusta Valkeakosken Tehtaan kentälle ja aloitus on myös siirretty kello 15.00 alkavaksi. Siirron syynä on talviset olosuhteet, jonka vuoksi Turussa ei ole vielä mahdollista pelata sarjaotteluita.

”Tämä on mielestäni paitsi erittäin nolo juttu, myös kallis tikki seuralle. Olosuhteet on saatava Oulussa kuntoon välittömästi.”, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

FC Inter – AC Oulu 9.4. klo 15.00, Tehtaan kenttä, Valkeakoski.

AC Oulu – Ilves 17.4. klo 16.00, Elisa Stadion, Vaasa.