Uutinen Edustus

AC Oululla on jäljellä kaksi kotiottelua kaudella 2013, kun AC Kajaani saapuu vieraaksi 15.9. tunnelmalliseen iltaotteluun ja Ilves 29.9. päättämään kotiottelukauden.

AC Oulu järjestää loppukauden ajalle yksityisille ihmisille ja yrityksille suunnatun lippukampanjan, jonka tarkoitus on erittäin kunnianhimoinen – täyttää Raatin stadion kaksi kertaa ja vahvistaa AC Oulun taloudellista tilannetta loppukauden ajan, sekä jo tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lippukampanjaan voi osallistua ostamalla pääsylippuja jäljellä oleviin otteluihin. Pääkatsomolippuja myydään kampanjahintaan 10 euroa ja aurinkokatsomolippuja hintaan 8 euroa. Kampanjalippuja voi ostaa kymmenestä kappaleesta ylöspäin halutun määrän. Niitä voi jakaa ystäville, sukulaisille, työntekijöille, asiakkaille tai vaikka koululaisryhmälle – päätös on sinun ja AC Oulu voi hoitaa toimituksen puolestasi! Jokaisen kampanjaan osallistuvan nimi saa paikan ottelun ajan Raatin videotaululta. 30:lle ensimmäiselle yli 100 lipun ostajalle numeroitu ja erittäin harvinainen yllätyslahja!

AC Oulu tekee alueella arvokasta työtä paitsi urheilullisesti, myös yhteiskunnallisesti. Osoita tukesi, ole omalta osaltasi tukemassa tätä työtä ja nostamassa tunnelmaa oululaisessa urheilutapahtumassa.

Mika Nurmela 040 7474507 / [email protected] (yritykset)
Juho Meriläinen 050 5011030 / [email protected] (yksityiset)

Kunnioittavasti,
AC Oulu