Uutinen Edustus

AC Oulun kauden 2016 kotiotteluita esitetään suorina lähetyksinä. Otteluita voi seurata Fanseatin verkkopalvelussa, Fanseatin Android ja iOS-sovelluksista sekä Elisa Viihteen Fanseat-kanavilta. Ensimmäinen suora lähetys Raatista lähetetään sunnuntaina 8.5. kello 15, kun Laivastonsiniset kohtaavat FC Jazzin.

Otteluita voi seurata Fanseatin verkkopalvelussa, Fanseatin Android ja iOS-sovelluksista sekä Elisa Viihteen Fanseat-kanavilta. Nyt näytettävien Miesten Ykkösen (AC Oulu, JJK, FC Jazz) ja FC Hongan otteluiden lisäksi Fanseat tarjoaa tämän vuoden aikana laajan kattauksen jalkapalloa.

Jalkapallotarjonta kattaa muun muassa 4.9. alkavien MM-karsintojen Euroopassa pelattavat ottelut, Ruotsin Allsvenskania suorina lähetyksinä, sekä kuukausittaiset kovimmat ja suomalaisittain mielenkiintoisimmat Tanskan Superliigan sekä Hollannin Eredivisien ottelut.


Toimi näin katsoaksesi ottelut:

  1. 1. Klikkaa itsesi osoitteeseen fanseat.com tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus suoraan Googlen Play-kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanseat  tai iTunes -kaupasta: https://itunes.apple.com/fi/app/fanseat/id1052128304?l=fi&mt=8.

Elisa Viihteen digiboksi- ja kaapelitv-asiakkaat voivat katsoa ottelut myös Fanseat-kanavilta, jotka sisältyvät Elisa Viihde -palvelun peruskuukausimaksuun.

  1. 2. Tarkista lähetysten aikataulut osoitteessa www.fanseat.com.
  1. 3. Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @fanseatcom
  2. 4. Ota mukava asento, nauti suorasta lähetyksestä ja kannusta AC Oulua jakamalla parhaat palat somessa hashtägeillä #Fanseat, #Ykkönen ja #ACOulu