Uutinen Edustus

Uusi yhteistyösopimus viime kaudelta tutun Fast Way Ticketin kanssa mahdollistaa sähköisen lipunmyynnin lisäksi nyt myös sähköisen kausikorttimyynnin. AC Oulu haluaa täten palvella entistäkin paremmin kannattajiaan.

– Viime kaudella olimme ensimmäistä vuotta Raatissa. Kokemuksista oppineina halusimme parantaa palvelujamme entisestään. Nyt meillä on kokonaisuudessaan sähköinen liputusjärjestelmä, johon kuuluu irtolippumyynnin lisäksi kausikorttimyynti, AC Oulun toimistotyöntekijä Juho Meriläinen esittelee.

AC Oulu on hankkinut myös oman korttitulostimen, jolla voi tulostaa muovisen kortin suoraan asiakkaalle, ilman viivettä. Netistä ostetut kausikortit tulostetaan korteiksi toimistolla ja toimitetaan asiakkaalle suoraan kotiin postitse muutamassa päivässä.

– Tällä hetkellä järjestelmään on merkitty varatuiksi kaudella 2011 varattuina olleet kausikorttipaikat. Jokaisella yksityisellä henkilöllä ja yrityksellä on mahdollisuus lunastaa viime kauden paikkansa määräajan puitteissa, jonka jälkeen ne vapautetaan yleiseen myyntiin. Muut paikat ovat heti myynnissä.

– Viime kauden paikan lunastaminen onnistuu lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Viestiin tulee kirjoittaa nimesi, katsomo- ja paikkanumerot, sekä toimitus- ja laskutusosoite. Samalla tavalla voi ostaa myös vapaita paikkoja, mikäli netissä asioiminen tuntuu vaikealta.

– Kaikki kausikortit sisältävät myös AC Oulun etukortin (á 10€), jolla tulee saamaan AC Oulun yhteistyökumppaneilta erittäin hyviä, rahanarvoisia etuja. Etukortista tulemme kertomaan lisää hieman myöhemmin, Meriläinen jatkaa.

Ole tukemassa oululaista huippujalkapalloa ja varaa paikkasi heti!

Nettilipun ostoon TÄSTÄ
Lisätietoja TÄSTÄ