Uutinen Edustus

AC Oulun kannattajat ovat käynnistäneet Hietsu2015-kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja ja näin ollen mahdollistaa AC Oulu ikoni Janne ”Hietsu” Hietasen jatkosopimus kaudelle 2015.

195 virallista ottelua AC Oulun paidassa pelannut Janne ”Hietsu” Hietanen on pelannut urallaan peräti seitsemässä eurooppalaisessa ammattilaisliigassa. Kokemusta on karttunut Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Turkista, Ranskasta, Espanjasta ja Belgiasta. Lopullinen paluu kotikaupunkiin ja laivastonsinisiin tapahtui kaudella 2010. Tästä asti Hietanen on kuulunut AC Oulun ehdottomiin avainpelaajiin. Hietasta voidaan pitää sarjan parhaana peliä avaava topparina.

Hietsu2015-kampanja sai alkunsa kannattajien aloitteesta. Vastaavia tempauksia on nähty Suomessa mm. Lahdessa ja Turussa. Kampanja alkaa 14.12.2014 ja päättyy 31.1.2015. Tässä ajassa on kerättävä riittävä määrä varoja, jotta jatkosopimus on mahdollista allekirjoittaa.

– Aloite lähti täysin kannattajien puolelta. Tämä on upea asia, joka kertoo meidän laajasta ja sitoutuneesta kannattajakunnasta. Haluamme rakentaa joukkueen, joka nousee Veikkausliigaan – tarvitsemme siihen kuitenkin taloudellisia resursseja ja tähän kampanjaan pääsee mukaan jo pienellä summalla. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu, AC Oulun seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläinen sanoo.

Lisätiedot ja osallistumisohjeet Hietsu2015-sivustolta (linkki)


AC Oulun joulukalenteria voi seurata Facebookissa ja Instagramissa