Uutinen Seura

AC Oulu Oy:n hallitukseen nousi ensimmäistä kertaa historiassa nainen, kun Tiia Törrö valittiin kokoonpanoon. Hallituspaikkojen määrä kasvoi yhdellä tämän myötä ja muuten sama kokoonpano jatkaa. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Ville Puukka.

AC Oululla on ollut viimeisinä vuosina iso hallitus. Syynä tähän on, että kaikki hallituksen jäsenet tekevät työtä vapaaehtoisesti ilman korvausta. Hallituksen jäsenet lahjoittavat aikaansa ja osaamistaan yhteisen hyvän vuoksi. Kaikki hallituksen jäsenet käyvät tahollansa siviilityössä ja hallitustyöskentely on jaettu pienempiin ryhmiin eritysosaamisen puitteissa.

Nyt hallitusta on päätetty edelleen laajentaa. Tiia Törrö, pitkänlinjan liikunnan ammattilainen, liittyy hallitukseen. Hän on aiemmin toiminut AC Oulussa fysiikkavalmentajana ja hän toimii tällä hetkellä Oulun Lipon fysiikkavalmentajana. Tiian kokemus sekä urheiluvalmennuksen että kaupallisen alan puolelta vahvistaa hallitusta.

“Olen todella kiitollinen luottamuksesta ja fiilikset ovat loistavat, kun pääsen mukaan hallitustyöskentelyyn”, kommentoi Tiia Törrö tunnelmiaan valinnasta.

“Olen erittäin tyytyväinen, että Tiia liittyy hallitukseen. Hän on osoittanut olevansa tehokas ja aikaansaava toimija, jolla on kuitenkin seuran arvoihin sopiva inhimillinen toimintatapa. Odotan innolla yhteistyötä”, hallituksen puheenjohtaja Ville Puukka toteaa.

“Olen sekä innoissani että otettu mahdollisuudesta päästä tukemaan ja vaikuttamaan Pohjois-Suomen veikkausliigatason jalkapalloon. Mielestäni AC Oulun tiimissä on huomattava määrä osaamista ja mahtavaa paloa lajille. Minua kiinnostaa mm. hallitustoiminnan ja sitä kautta seuran toiminnan, brändin ja viestinnän kehittäminen. Toivon, että voin koulutukseni ja kokemukseni myötä auttaa seuraa ja joukkuetta sekä tuoda  uuden linkin hallituksesta urheilun rajapintaan.”, kertoo Törrö ajatuksistaan ja tavoitteistaan hallitustyöskentelyyn.

AC Oulu Oy:n hallitukseen kuuluu Ville Puukka, Timo Kalermo (varapuheenjohtaja), Paavo Karjalainen, Seppo Klemettilä, Sami Leikas, Marko Hiltunen, Tomi Kaismo, Kalle Pyrhönen, Timo Salmi ja Tiia Törrö.