Uutinen Edustus

AC Oulu ja Urheilukauppa.eu ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo AC Oulun fanituotteet lähemmäksi kannattajia. Laivastonsinisten fanituotteita voi ostaa verkkokaupan lisäksi nyt myös Urheilukauppa.eu:n myymälästä Pakkahuoneenkadulta. Fanituotteiden lisäksi myymälä toimii myös yhtenä AC Oulun pääsylippujen ennakkomyyntipisteenä.

AC Oulu on uudistanut ja lisännyt fanituotevalikoimaansa pitkin talvea. Uusia tuotteita ovat pipo, collegepaita, avaimenperä sekä kahvikuppi. Uusia tuotteita kartoitetaan koko ajan lisää ja kannattajien toiveita sekä ajatuksia otetaan ilomielin vastaan.

AC Oulun ja Urheilukauppa.eu:n välinen yhteistyö takaa kannattajille mahdollisuuden ostaa fanituotteita verkkokaupan lisäksi myös myymälästä. Fanituotteiden lisäksi myymälästä voi ostaa myös pääsylippuja AC Oulun kotiotteluihin niin pääkatsomoon, kuin aurinkokatsomoon. Tänä vuonna molempiin katsomoihin myydään ns. yleislippuja, jotka käyvät jokaiseen AC Oulun kotiotteluun. Ottelukohtaisia lippuja ei enää myydä.

– Meidän yhteistyö alkoi Suomen Cupin ottelun aikana Urheilukauppa.eu:n myymälän toimiessa ennakkolippujen myyntipisteenä. Liput kävivät todella hyvin kaupaksi ja ihmiset löysivät uuden hienon myymälän. Jatkumo oli luonnollinen ja pääsimme nopeasti yhteiseen ajatukseen fanituotteiden myynnistä – uskon, että yhteistyö kantaa hedelmää molempien osapuolten kannalta. Nyt meidän tuotteita ja pääsylippuja voi ostaa aivan Oulun ydinkeskustasta, AC Oulun fanituotteista vastaava Juho ”Äffä” Meriläinen niputtaa.

– Meidän myymälä on uusi, mutta ihmiset ovat löytäneet kivasti paikalle. Yhteistyö AC Oulun kanssa on sujunut hienosti ja me olemme innoissamme tästä kuviosta. Kartoitamme yhteistyössä lisää fanituotevalikoimaan koko ajan ja tietysti lipunmyyntipiste Oulun keskustaan on kaivattu uudistus, myymälän voimakaksikko Kari Mikkola ja Mauri Holappa kertovat.

Verkkokaupan valikoiman lisäksi myymälästä löytyy ”löytölaatikko”, jossa paljon hajakoon tuotteita ja aitoja pelipaitoja todella edullisesti!

ACO TV:n haastattelussa peliasuja keräilevä Tapio Rautiainen

Tapio ”Tapsa” Rautiainen on tullut jalkapallopiireissä tunnetuksi intohimoisena aitojen peliasujen keräilijänä. AC Oulun toimistolla vieraillut Tapsa kertoo ACO TV:n haastattelussa itsestään ja historiastaan peliasujen maailmassa.

ACOTV

Yhteistyössä