Uutinen Edustus

AC Oulu on sopinut viisi uutta pelaajasopimusta. Kaikki uudet sopimuspelaajat pelasivat talvella seuran A-junioreissa SM-karsintasarjaa.

Santeri Laatikainen, Onni Heikkinen, Jyri Vääräniemi, Hannes Seikkala sekä Christian Bohui edustavat kaudella 2017 Laivastonsinisten edustusjoukkuetta. A-juniori-ikäiset pelaajat hankkivat kokemusta SM-karsintasarjasta talven aikana. Kesällä pelaajien on tarkoitus saada vastuuta yhteistyöseurojen OTP:n ja OLS:n riveissä.

– Kun A-juniorit eivät lunastaneet paikkaansa SM-sarjassa, laitettiin joukkue täksi kaudeksi jäähylle. Mietittiin että mitä tehdään pelaajille, jotka olisivat joukkueessa tulevalla kaudella pelanneet. Kyseisten herrojen kohdalla nähtiin, että heillä on edellytyksiä olla mukana edustusjoukkueen toiminnassa. Täällä heillä on hyvä paikka kehittyä, jossa me voimme heidän kehitystään tarkkailla. Peliaikaa heille on tarkoitus hankkia yhteistyöseurojen riveistä Kakkosesta ja Kolmosesta, kertoo AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen

Samalla tiedotetaan että AC Oulun sopimuspelaaja, maalivahti Aleksanteri Patronen edustaa Kakkosen JS Herculesia lainasopimuksella.