Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oululle uutta liiketoimintaa – tulossa parturi-kampaamo- ja hierontapalveluja Tuiran Koskitielle

21.12.2017 10:43 Uutinen

 

AC Oulu Oy ja sen lähipiirissä olevat yksityishenkilöt ovat perustaneet uuden osakeyhtiön, joka avaa ensi vuoden alussa uuden liiketoimintayksikön. Yhtiö aloittaa toimintansa tuottamalla aluksi palveluita parturi-kampaamon ja hierontalaitoksen muodossa.Uuden liiketoiminnan kohderyhmänä ovat yksityiset käyttäjät, mutta myös yrityksille tullaan tarjoamaan erilaisia mahdollisuuksia (Kuva: Jouko Kylmäoja)

 

AC Oulu Oy omistaa yhtiöstä 65%. Neljänneksen omistavat AC Oulun taustalta tutut oululaiset yksityishenkilöt. 10% osuuden yhtiöstä omistaa Elisa Luomala, joka tulee toimimaan uudessa liikkeessä vastuuhenkilönä ja luovana johtajana.

 

- Seura haluaa kehittyä ja sen edellytyksenä on liikevaihdon kasvattaminen ja se tapahtuu osittain urheilun ulkopuolisilla liiketoimilla. Uuden liikkeen tavoitteena on tuottaa palveluja yksityisille ihmisille, unohtamatta yritysasiakkaita. Uuden yhtiön yksityiset omistajat mahdollistavat investoinnit ja Elisan ammattitaito erityisesti kampaamoalalta oli yksi suurimmista syistä, miksi parturi-kampaamo on yksi osa uutta liiketoimintaa. Hierontapalvelu paitsi tukee parturi-kampaamoa, on myös lähellä urheiluseuran arkea, AC Oulun seurajohtaja Juho "Äffä" Meriläinen kertoo.

 

- Liiketila tulee löytymään osoitteesta Koskitie 28, joka on Raattia lähellä. Tiloissa tulee työskentelemään 4-6 parturi-kampaajaa ja 2-4 hierojaa sopimusyrittäjinä eli ns. vuokratuoliperiaatteella. Yhtiö tulee Elisan ja seuran avulla vastaamaan paikan viihtyvyydestä, toimivuudesta, hallinnoimisesta ja markkinoinnista, Meriläinen jatkaa.

 

Uuden yhtiön ja toimipaikan brändin nimi sekä aikataulu tullaan julkaisemaan tammikuun aikana.

 

- Tavoitteena on avata liike viimeistään helmikuussa remontin jälkeen. Sopimusyrittäjien rekrytointi käynnistyy välittömästi ja osa paikoista on jo täytetty, Meriläinen päättää.

 

Uuden yhtiön nimiin on myöhemmässä vaiheessa mahdollista avata uusia liiketoimintamalleja sekä siirtää nykyisiä, kuten Allin Matalan vuokrauspalvelu.

 

Lisätietoja antaa:

Juho Meriläinen, 0505011030, if.ul1542387065uoca@1542387065nenia1542387065lirem1542387065.ohuj1542387065


Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen