Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oululle uutta liiketoimintaa – legendaarinen kokous- ja juhlatila Allin Matala avaa ovensa

24.11.2017 08:52 Uutinen

 

AC Oulu aloittaa uuden liiketoiminnan, kun se on päässyt sopimukseen Allin Matalan kokous- ja juhlatilan vuokraamisoikeuksista. Oulun Toppilan vanhalla panimoalueella sijaitseva tila avaa ovensa tilauksesta vielä tämän vuoden puolella. Allin Matalan ja vieressä olevan pitsihuvilan omistaa Toppila Sembras Oy.Allin Matalasta löytyy istumapaikkoja jopa 80 juhlavieraalle (Kuva: Sara Polet)

 

Allin Matalan historia ulottuu aina vuoteen 1865, kun Isak Wilhelm Fellman perusti Toppilansalmen Oluttehtaan Oulun kauppaseuran maille. Tehdas aloitti oluen ja sahdin valmistuksella ja kolme vuotta tämän jälkeen yritys sai oikeuden valmistaa myös portteria.

 

Allin Matala-kellarikrouvin historia on alkanut viljavarastona olutpanimon yhteydessä ja sittemmin tila on toiminut ruokaravintolana, tehdasalueen panimoravintola sekä pitkään kokous- ja juhlatilana. Allin Matala ja pitsihuvila pakkohuutokaupattiin vuonna 2015 ja uudeksi omistajaksi tuli siis Toppila Sembras Oy. AC Oulu aloittaa tilan vuokraajana vielä tämän vuoden puolella. Avajaispäivämäärä sekä netti- ja varaussivut julkaistaan heti kun sisätilat on saatu käyttökuntoon.

 

- Allin Matala tuli meille hyvinkin nopealla aikataululla entisen toimitusjohtajamme Petteri Haapalan suosiollisella avustuksella. Tilan omistaja osoitti myös myötämielisyyttä meidän toimintaa kohtaan ja siitä iso kiitos, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen taustoittaa.

 

- Toppilan alue kehittyy huimaa vauhtia ja vanha panimoalue ei tee poikkeusta - tämä avaa tulevaisuudessa paljon lisää mahdollisuuksia. Allin Matala on legendaarinen paikka ja tilana todella tunnelmallinen. Asiakaskunta tulee koostumaan niin yrityksistä kuin yksityisistä, Meriläinen jatkaa.

 

Allin Matalan vieressä sijaitsevaan pitsihuvilaan etsitään vuokralaisia.


Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen