Uutinen Edustus

Reilu viikko sitten lauantaina järjestettiin Palloliiton pohjoisen alueen palkintogaala, jossa palkittiin alueen ansioituneita. AC Oulun riveistä palkittiin Julius Paananen, OP Piisilä ja Mikko Isokangas. Vielä viime kaudella vahvasti Laivastonsinisessä yhteisössä vaikuttaneista palkittiin Otso Liimatta ja Juho Meriläinen.

Vuoden poikapelaaja 2023
Julius Paananen valittiin vuoden poikapelaajaksi. Hän on U18-maajoukkueen vakiokalustoa. Julle on monipuolinen keskikenttäpelaaja sekä hyvä harjoittelija. Erikoisvahvuutena hänellä on molemmat jalat ja hän on hyvä viimeistelijä. Julle oli merkittävässä roolissa viime kauden AC Oulu / OLS U17-hopeajoukkueessa.

Vuoden Valmentaja 2023
Mikko Isokangas valmensi AC Oulu / OLS -reservijoukkueen Ykkösliigan karsintaan. Paikka Ykkösliigaan jäi kuitenkin haaveeksi, mutta AC Oulu / OLS nousi kuitenkin Ykköseen voittamalla oman lohkonsa Kakkosessa. Mikko on tehnyt pitkään ansiokasta työtä oululaisen jalkapallon hyväksi. Mikko on rauhallinen, analyyttinen pelintuntija ja erinomainen pelaajien kehittäjä.

Vuoden nuorten valmentaja 2023
Olli-Pekka Piisilä luotsasi AC Oulu / OLS U17 -joukkueen SM-hopealle viime kaudella. Hänet palkittiin myös Captains Ball’s gaalassa vuoden 2023 poikajoukkueen valmentajaksi. OP ymmärtää mitä ja miten pelaajien tulee harjoitella sekä miten yksittäinen pelaaja saavuttaa kansainvälisten pelien vaatimukset.

Vuoden pelaaja 2023
Otso Liimatta valittiin alueen vuoden pelaajaksi. Otso siirtyi viime kesänä AC Oulusta edustamaan Portugalin Primeira Ligassa pelaavaa  Famalicãota. 19-vuotias keskikenttäpelaaja on Tervareiden ja OLS:n kasvatti. Veikkausliigassa hän debytoi jo 16-vuotiaana toukokuussa 2021. Otso valittiin Captain’s Ball gaalassa marraskuussa vuoden U21 ikäluokan pelaajaksi. Hän on U21-maajoukkueen vakiokalustoa ja tulevaisuuden Huuhkaja.

Respect-palkinto 2023
AC Oulun entinen toimitusjohtaja Juho Meriläinen palkittiin ansiokkaasta työstä alueen jalkapallon hyväksi. Juholla on takana melkein 20 vuotta töitä AC Oulussa monessa roolissa aina pelaajasta toimitusjohtajaksi asti ja hän luotsasi Laivastonsiniset nykyiseen asemaan Pohjois-Suomalaisessa jalkapallossa.

Onnea valinnoista ja menestystä tulevaisuuteen kaikille palkituille!