Uutinen Edustus

Pienellä pelitauolla jalkapallo-otteluista oleva AC Oulu vietti keskiviikkona erilaista palloilupäivää, kun joukkue testasi taitojaan Nallisportin tennishallissa.

Päivä käynnistyi Nallisportissa klo 12 tunnin tennisopetuksella. Sen jälkeen pelattiin nelinpeliturnaus. 

Alkulohkoissa terävintä peliä esittivät parit Lassi Nurmos – Juha Malinen sekä Dritan Stafsula – Ilkka Matila. Loppuottelussa pidemmän korren vetivät jalkapallokentilläkin erinomaisia otteita tällä kaudella esittänyt Stafsula sekä AC Oulun fysiikkavalmentaja Matila.

Mainittakoon myös, että yksi turnauksen nelinpelipareista oli maalivahtikaksikko Jeremy Vuolo – Jani Luukkonen. Tennispallon perässä pysyminen ei sujunut kuitenkaan yhtä hyvin kuin isomman pallon metsästys, sillä veskariparivaljakko jäi kuudennelle sijalle.

– Pallo on pieni, mutta samanlainenhan se on kaikille. Mailassa ei ollut isoa vikaa, mutta mailanpitäjässä sitäkin enemmän, Luukkonen manasi sanomalehti Kalevassa.

Keskiviikkona juhlittiin samalla Malisen 25-vuotispäivää päätoimisena jalkapallovalmentajana. Tennisturnausvoittoon asti sekään ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt.