Uutinen Edustus

AC Oulun taustaorganisaatio vahvistuu kahdella uudella nimellä. Esko Ahokas ja Pekka Ukonmaanaho aloittavat myynnin parissa seurajohtaja Juho Meriläisen kanssa. Pitkään mukana ollut Petteri Haapala jatkaa edelleen myynnin ja hallitustyön tukena oto-pohjalla.

Ahokkaalla on lähes 30 vuoden kokemus oululaisesta urheiluelämästä. Takataskusta löytyy monipuolista osaamista seuratyön parista, ennen kaikkea myynnistä ja markkinoinnista.

Ukonmaanaho aloitti AC Oulun valmennuksessa syksyllä 2014. Viime kaudella ”Ukkis” toimi Rauno Ojasen valmennustiimissä ensimmäisen täyden pelikauden. Tulevaisuudessa toimenkuvaan kuuluu valmentamisen lisäksi myynti ja erilaiset projektit.

Seurajohtaja Meriläisen toimenkuvaan kuuluu myynti, markkinointi, tapahtumat, talous, media ja tiedottaminen sekä seurakehitys.

– Olen erittäin tyytyväinen sopimuksiin. AC Oulun toiminta on vakiintunut ja vahvistunut viimeisen 4 vuoden aika hurjaa vauhtia. Tavoitteena on jatkaa terveen toiminnan ehdoilla, mutta kasvua täytyy onnistua tekemään. Urheilullinen menestys tulee automaattisesti hyvän työn tuloksena. Organisaatio on ollut kapea, mutta erittäin sitoutunut ja aktiivinen. Esko ja Pekka tulevat mukaan intoa täynnä – seurassa tapahtuu tällä hetkellä paljon, josta junioritoiminnan käynnistäminen on isoin asia. Apuvoimat tulevat tarpeeseen ja uskon, että saamme pian lisää tiedotettavaa, AC Oulun seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläinen avaa.