Uutinen Edustus

AC Oulu on hankkinut riveihinsä Kristian Heinolaisen, 20. Oikeana laitapuolustajana parhaiten viihtyvä Heinolainen on allekirjoittanut Laivastonsinisten kanssa 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen.

Useita pääkaupunkiseudun seuroja (FC Kontu, KOPSE, KäPa, HJK, TuPS, PKKU ja Gnistan) edustanut ”Kride” tuo Laivastonsinisten puolustukseen juoksuvoimaa ja kovaa työmoraalia.

Viime kaudella Heinolainen edusti Ykkösessä Turun Palloseuraa alkukaudesta seitsemän ottelun verran. Loppukausi vierähti Kemissä Kolmosessa, jossa kauden päätteeksi Heinolainen pääsi juhlimaan sarjanousua Kemi City FC:n riveissä.

Heinolaiselta löytyy vyöltään 24 ottelua Veikkausliigassa PS Kemin riveissä kaudelta 2018. Lisäksi Tallinnassa syntynyt laitapuolustaja on pelannut Suomen eri ikäkausimaajoukkueissa 16 ottelua vuosien 2015-2018 aikana.

Kride on todella juoksuvoimainen ja monikäyttöinen laitapuolustaja. Hän pystyy ottamaan haltuun molemmat laidat, joka on joukkueen kannalta erittäin tärkeä asia. Pelaajaprofiili sopii meille erinomaisesti – hänellä on halu ja edellytykset kehittyä ja ottaa isoja askeleita urallaan. Hänenkin kohdalla tarvitaan hyvä ja ehjä talvikausi, jotta näitä askeleita voidaan ottaa sarjakautta ajatellen, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

Heinolaisen sopimuksen myötä AC Oululla on kasassa nyt yhdeksän julkaistua pelaajasopimusta. Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan jo tämän viikon aikana!

Juhani Pennanen (2021)

Kristian Heinolainen (2020+1)

Miika Koskela (2022)

Lassi Nurmos (2020)

Jere Aallikko (2020)

Aapo Heikkilä (2021)

Loorents Hertsi (2020)

Lasse Ikonen (2022)

Juho Mäkelä (2020)