Uutinen Edustus

AC Oulu järjestää Pyhimyksen keikan Club Teatrialla perjantaina 20. joulukuuta. Keikan järjestäminen on yksi osa AC Oulun kasvutavoitetta.

Pyhimys on tällä hetkellä yksi Suomen musiikkimaailman isoimmista nimistä. Pitkän uran rap-musiikin saralla tehnyt Pyhimys nousi lopullisesti koko kansan suosioon Vain Elämää -ohjelman kuudennella tuotantokaudella. Pyhimys palkittiin Emma-gaalassa helmikuussa 2019 kuudella Emmalla seuraavissa kategorioissa: Vuoden miessolisti, Vuoden biisi, Vuoden hip hop / R&B albumi, Vuoden albumi, Vuoden striimatuin biisi ja Vuoden artisti (yleisöäänestys).

Pyhimys kuuluu myös Teflon Brothers ja Ruger Hauer -yhtyeisiin. Vuonna 2018 julkaistu Tapa Poika on Pyhimyksen viimeisin sooloalbumi, mutta toukokuussa 2019 Pyhimys & Saimaa julkaisivat Olisinpa Täällä -nimisen yhteisalbumin.

– Keikkojen järjestäminen on yksi osa AC Oulun kasvutavoitetta. Yhteistyö Teatrian kanssa on ollut erittäin helppoa ja tässä on mahdollisuuksia mihin vain. Pyhimys on artistina terävintä kärkeä, mitä Suomessa on tällä hetkellä saatavilla, joten siitäkin olemme erittäin tyytyväisiä, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

Lipunmyynti keikalle alkaa 21.5. klo 10.00 Ticketmasterin sivuilla.

S-etukortilla saa normaalista lipusta 3 euron alennuksen. S-etuhintaiset liput myynnissä ainoastaan Prismojen infopisteillä. AC Oulun kausikortilla saa normaalista lipusta 6 euron alennuksen. Kausikorttilaisia tiedotetaan sähköpostitse siitä, kuinka etuhintainen lippu lunastetaan.

AC Oulu ja Teatria muistuttavat, että Ticketmaster on järjestäjien lisäksi ainoa virallinen lipunmyyntikanava Teatrian keikoille. Viime aikoina internetissä on tullut esille lipunmyyntihuijauksia.

Lisätiedot ja yritysmyynti:
Juho Meriläinen
Toimitusjohtaja

AC Oulu Oy
0505011030
[email protected]