Uutinen Edustus

AC Oulu on yksi Oulu Priden virallisista tukijoista. Tämän viikon ajan myös logo ja kapteeninnauha muuntautuvat värikkäiksi.

AC Oulu on tänä vuonna virallisesti tukemassa Oulu Pride -tapahtumaviikkoa, joka järjestetään 2.-8.8.2021 Tämän vuoksi myös logomme saa viikon ajan hieman lisäväriä pintaan kaikissa meidän somekanavissa. Tämän viikon lauantain kotiottelussa myös kapteeninnauha on sateenkaaren väreissä tuen osoituksena Pride-tapahtumalle ja ihmisyyden moninaisuudelle.

“AC Oulu ei hyväksy syrjimistä ja kiusaamista missään muodossa. Olemme kampanjoineet hyvien asioiden puolesta pitkään ja Pridessa mukana oleminen on ehdoton kyllä”, kommentoi toimitusjohtaja Juho Meriläinen Oulu Prideen osallistumista.

”AC Oulun pukukopissa ja yhteisössä jokaista ihmistä kunnioitetaan ja jokainen on saman arvoinen. Hieno nähdä seuran kampanjoivan jatkuvasti hyvien asioiden puolesta.”, kommentoi kapteeni Lassi Nurmos kampanjassa mukana olemista.

AC Oulu lanseerasi vuonna 2017 Emme kiusaa -kampanjan ehkäisemään kouluilla, työpaikoilla ja muissa yhteisöissä esiintyvää kiusaamista. Näemme osallistumisen Oulu Prideen jatkumona tähän työhön.

Lue lisää Oulu Pridesta.