Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Tuner Oy Ville Puukka Temrex Codemate Temotek Worker Feeniks Visual UKI Arkkitehdit Kaleva

AC Oulu tukee Oulunsalon Pallon junioreita

30.12.2021 17:00 Uutinen

 

AC Oulu tukee taloudellisesti yhteistyöseura Oulunsalon Pallon junioreita, joiden taloudellinen tilanne on heikentynyt korona-pandemian aikana ja näin mahdollistaa heidän osallistumisen jalkapallotoimintaan.OsPan kasvatti Juhani Pennanen jakamassa palkintoja seuran päättäjäisissä marraskuussa 2021.

 

Urheiluseuroissa vuodenvaihde on monella tapaa uuden alkua, mutta myös perinteisesti seurojen kausimaksujen suorittamisen aikaa.

 

AC Oulu on jälleen tukenut taloudellisesti kasvattajaseuraa Oulunsalon Palloa, joka korvamerkitsee tuen täysimääräisenä niiden junioreiden kausimaksujen suorittamiseen, joita pandemian aika on eritoten taloudellisesti koetellut.

 

"AC Oulu avustaa ja mahdollistaa jalkapalloharrastuksen aloittamisen ja jatkamisen monelle seuran junnulle tuen myötä. Tämä tuki on todellinen joululahja usealle junnulle koko vuodeksi. Iso kiitos yhteistyöseura AC Oululle kauaskatseisesta urheilijakehityksestä.", kertoo Oulunsalon Pallo ry:n puheenjohtaja Janne Siipola tuen merkityksestä.


Veikkaus
© 2022 AC Oulu.
Veikkausliiga