Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

AC Oulu toteuttaa kausikorttihaasteen

15.2.2018 23:10 Uutinen

 

AC Oulun kausikorttihaaste päättyi 15.2. klo 00.00. Seura on päättänyt toteuttaa haastehinnan vaikka alkuperäinen tavoite ei kokonaisuudessaan toteutunut.Aurinkokatsomon kapasiteetti on reilut 2000 (Kuva: Jouko Kylmäoja)

 

Kausikorttihaasteessa AC Oulu tavoitteli 2000 myytyä kausikorttia aurinkokatsomoon kappalehintaan 50 euroa. Varauksia määräaikaan mennessä tuli vajaat 1200 kappaletta. Kampanjan ehtojen mukaisesti AC Oululla on oikeus hyväksyä haastekampanja myös pienemmällä varausmäärällä ja näin se on päättänyt myös tehdä.

 

- Kyllä se 2000 oli tosi kova tavoite meiltä. Kansa on puhunut ja varauksia tuli sen verran mitä tuli. Pidän yli tuhatta kampanjakorttia silti hyvänä suorituksena. Tässä täytyy muistaa, että ennen kampanjaa ja kampanjan aikana olemme myyneet noin 500 kausikorttia pääkatsomoon ja kampanjan aikana myös pääkatsomon myynti piristyi reilusti, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

 

AC Oulu on päättänyt jättää aurinkokatsomon kausikortit myyntiin kampanjahinnalla myös kampanjan jälkeen. Seuraavaksi edessä on korttien laskutus ja toimitus asiakkaille.

 

- Korttien laskutus alkaa välittömästi ja toimitus heti kun kortit tulevat painosta. Varausvaiheessa jokainen on saanut valita maksu- ja toimitustavan. Tiedotamme asiakkaita sähköpostitse. Kortteja voi ostaa myös kampanjan jälkeen samaan 50 euron hintaan, Meriläinen jatkaa.

 

Kortit myynnissä:

Cardu (mobiilikortti) (16.2. alkaen)

Urheilukauppa.eu:n myymälä Pakkahuoneenkatu 9 (22.2. alkaen)

AC Oulun verkkokauppa


Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen