Uutinen Edustus

AC Oulu haluaa olla vahvasti mukana yhteiskuntavastuullisessa työssä. Lapsista senioreihin ulottuvan arvokkaan työn piiriin on kuluvana vuonna kuulunut mm. jalkapallokoulut, välituntipallo-kampanja sekä erilaiset tempaukset ja tapahtumat.

AC Oulu on tehnyt yhteiskuntavastuullista työtä jo usean vuoden ajan. Viimeisen kolmen vuoden aikana toimintaa on pyritty kasvattamaan ja tekemään sitä yhä järjestelmällisemmin. Seura haluaa auttaa ja innostaa, mutta yhtälaila saada myös itselleen arvokkaita elämyksiä.

– Omalta peliajalta muistan paljon erilaisia tempauksia – olemme käyneet vierailuilla sairaaloissa, palvelukodeissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Isolla porukalla kävimme myös luovuttamassa verta. Nämä kaikki ovat olleet meille erittäin pieniä uhrauksia, mutta yhteiskunnallisesti niillä on iso merkitys – tälläinen toiminta on mielestäni urheiluseurojen vastuuta ja omalla tavalla koko homman ydin. AC Oulu haluaa kantaa oman kortensa kekoon ja innostaa myös muita vastaavaan toimintaan, AC Oulun seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläinen taustoittaa.

– Tänä vuonna olemme käyneet toimijoiden pyynnöistä lukuisilla vierailuilla erilaisissa kohteissa. Kalevan kanssa järjestimme jo toista vuotta putkeen jalkapallokoulun, joka on ollut todellinen menestys. Se jatkuu varmasti myös tulevaisuudessa. Uutuutena järjestimme välituntipallo-kampanjan. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa keräsimme varoja, joilla pystyimme hankkimaan jalkapallon jokaiselle Oulun alueen 3. luokalle – palloja on jaettu syksyn aikana ja vastaanotto on ollut upea. Näissä tapahtumissa ja tempauksissa tapaa paljon ihmisiä elämän eri osa-alueilta – meillä on annettavaa jokaiselle, mutta jokaisella on ollut annettavaa myös meille, Meriläinen kiittää.

ACOTV

Yhteistyössä