Uutinen Edustus

AC Oulu aloittaa kampanjan, jonka aikana juniorijoukkueet ja muut yhteisöt voivat tienata varoja omaan toimintaansa myymällä AC Oulun kausikortteja kaudelle 2019. Jokaisesta myydystä kausikortista maksetaan 10%:n provisio. Kampanja alkaa välittömästi ja päättyy 31.1.2019.

Osallistuminen kampanjaan on hyvin yksinkertaista. Juniorijoukkue tai muu vastaava yhteisö ohjaa ihmisiä AC Oulunverkkokauppaan kausikorttiostoksille.

Kausikortin ostaja tilaa haluamansa kausikortin tai kausikortit ja lisää tilausvaiheessa 2/4 ”Syötä kommentti”-kenttään tuensaajan nimen (esimerkiksi OLS 03 tai Tervarit 10 tai Pateniemen alakoulu 3B).

Tilaaja maksaa kausikortit verkkokaupassa ja ne toimitetaan hänelle ilmoitettuun postiosoitteeseen. Samalla yhteisön tukisumma kasvaa 10% tilauksen arvosta. 10%:n provisio maksetaan kausikorttien arvosta. Esimerkiksi myyty pääkatsomon kausikortti (100€), kasvattaa yhteisön pottia 10€:n arvosta. Korttien aktivointimaksu (5€) ei kerrytä provisiota.

Kampanjan aikana eniten euromääräisesti kausikortteja myynyt taho palkitaan 500€:n lisätuella ja AC Oulun joukkueen vetämillä harjoituksilla. Toiseksi eniten kortteja myynyt taho palkitaan 300€:lla ja kolmas 200€:lla.

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet