Uutinen Edustus

AC Oulun junioritoiminta käynnistyy A-juniorijoukkueella. Joukkue etsii valmentajaa avoimella haulla.

AC Oulun A-juniorit pelaa tammikuussa alkavalla kaudella suurella todennäköisyydellä SM-karsintasarjassa. Sarjapaikan siunaa lopullisesti Suomen Palloliitto marraskuun aikana. Sarjapaikka on mahdollista saada OLS:n B-nuorten viime kauden menestyksen perusteella. Syksyn aikana yksityiskohtia ja yhteistyötä on hierottu hyvässä yhteisymmärryksessä OLS:n ja alueen muiden seurojen kanssa.

– Oulussa ja lähiseudulla tehdään hyvää juniorityötä. Ongelma viime vuosina on ollut pelaajaputken katkeaminen B-junioreiden ja edustusjoukkueen välillä. Nyt perustettava A-juniorit tulee olemaan erittäin tärkeä palanen pelaajakehityksessä. Keskustelut kaikkien seurojen kanssa on käyty todella hyvässä hengessä, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

– Hienoa, että olemme saamassa puuttuvan palasen pelaajaputken yläpäähän. A-nuoret ovat haastava ikäluokka monellakin tapaa, mutta toivottavasti saamme tällä seurojen välisellä yhteistyöllä kuvion toimimaan kaikkia osapuolia ja ennen kaikkea pelaajia hyödyttävällä tavalla, OLS:n valmennuspäällikkö Antti Pehkonen pohtii.

Valmentajahaku päättyy 15.11.2015. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja: Juho Meriläinen, 0505011030.