Uutinen Edustus

AC Oulu Oy teki marraskuussa päättyneellä tilikaudellaan historiansa ensimmäisen positiivisen tuloksen. Yhden seurahistorian merkittävimmän uutisen taustalta löytyy usean vuoden kova ja määrätietoinen työ.

Vuonna 2008 toimintansa aloittaneen AC Oulu Oy:n tilikausi sijoittuu välille joulukuu-marraskuu. Kuuden tappiollisen vuoden jälkeen, 1.12.2013 – 30.11.2014 läpikäyty tilikausi onnistuttiin kääntämään vihdoin voiton puolelle 1 674,28 euroa. Yhtiökokous vahvistaa tilinpäätöksen huhtikuussa pidettävässä kokouksessa.

AC Oulun toimistolla ollaan erittäin tyytyväisiä tulokseen, mutta realisteja tulevaisuuden suhteen.

– Olemme tehneet usean vuoden kovasti töitä ja tietynlainen välietappi on nyt saavutettu. Viime tilikaudella kasvatimme liikevaihtoa 46 000 euroa ja karsimme kulurakennetta niin, että tulos parani lähes 90 000 euroa vuodesta 2013. Syitä positiiviseen tulokseen löytyy useita, mutta kiitos kuuluu hallitukselle, joukkueelle, kannattajille, seuratyöntekijöille, talkoolaisille ja uskollisille yhteistyökumppaneille – mitään yksittäistä taikatemppua ei ole tehty, AC Oulun seurajohtaja Juho ”Äffä” Meriläinen avaa.

– Samaan hengenvetoon täytyy todeta, että varaa henkseleiden paukutteluun ei ole. Taloushistoria seuraa yhä mukana, mutta taakka kevenee koko ajan. Tarvitsemme useita positiivisia vuosia ja edelleen kovaa työtä. Tarkassa talouden seurannassa avainroolissa on ollut tiivis yhteistyö kirjanpitäjän ja tilintarkastajan kanssa, Meriläinen jatkaa.

Nousua Veikkausliigaan tavoitteleva AC Oulu pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon maanantaina, kun se kohtaa Respect Suomen Cupin 4. kierroksella paikallisottelussa OTP:n. Erittäin mielenkiintoinen kamppailu käydään Heinäpäässä Arina Areenalla klo 18:30.

ACOTV

Yhteistyössä