Uutinen Edustus

Lauantain otteluun pääsee sisään 400 kausikorttilaista. Sisäänpääsyn edellytys on voimassa oleva kausikortti sekä SJK-peliin erikseen myytävä ennakkolippu. Ottelu pelataan Raatin stadionilla lauantaina klo 17.00 alkaen.

Tämä uutinen tehdään yhteistyössä trademax.fi:n kanssa.

Hyvinvointilautakunnan päätöksellä AC Oulu saa ottaa Raattiin 20 katsojaa per lohko. Toisistaan erillään olevia lohkoja pystytään puolestaan järjestämään 20 kappaletta, joten kokonaiskapasiteetti SJK-otteluun on 400 katsojaa.

Otteluun pääsevät 400 ensimmäistä kausikorttilaista, jotka ehtivät lunastaa kahden euron hintaisen ennakkolipun. Lipun hinta toimii varausmaksuna ja se sisältää ilmaisen kahvitarjoilun koko pelin ajan. Palvelupisteitä ei muutoin avata.

Liput tulevat myyntiin perjantaina klo 12.00 AC Oulun omaan seurakauppaan. Sisäänpääsyyn edellytetään siis VOIMASSA OLEVA KAUSIKORTTI JA SJK-OTTELUN ENNAKKOLIPPU.

Sisäänpääsy tapahtuu pääkatsomon kaupungin päädyn portista (pl. VIP). Järjestyksenvalvojat ohjaavat katsojat omille paikoilleen.

Ikävästä tilanteesta huolimatta valoa on selvästi näkyvissä. Kuluvalla kaudella AC Oulun kausikortti toimii sarjalippuperiaatteella. Mikäli sinulla on kausikortti ja et pääse paikalle, voit ”leimata” korttisi myöhemmissä otteluissa useamman kerran ja ottaa näin veloituksetta ystäväsi mukaan. Kausikorttilaiset saavat myös Ruutu+ palvelun käyttöön veloituksetta yhden kuukauden ajaksi.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, ota yhteyttä [email protected]

– Vaikka rajoitukset ovat mielestäni aivan liian tiukkoja, on tietysti todella hienoa että saadaan ottaa edes jonkin verran yleisöä. Harmittaa todella paljon, koska kaikki kausikorttilaiset eivät pääse paikalle. Toivomme ymmärrystä kaikilta. Ennakkolipun myymiselle on muutamia tärkeitä syitä. Ensinnäkin saamme tarkan tiedon siitä, ketkä ovat tulossa peliin. Jos tapahtuisi jotain ikävää, osaisimme tiedottaa paikalla olleita. Toiseksi pystymme välttämään ruuhkat, kolmanneksi välttämään turhia lippuvarauksia ja neljänneksi olemaan mahdollisimman tasapuolisia, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

SJK-ottelun infopaketti:

  • Sisäänpääsy 400 katsojalle
  • Sisäänpääsy tapahtuu voimassa oleva kausikortti + SJK-pelin pääsylippu yhdistelmällä (molemmat tarkistetaan)
  • Sisäänpääsy pääkatsomon kaupungin päädyn portista
  • VIP, media, työntekijät jne. uimahallin ala-aulan infopisteen kautta
  • Järjestyksenvalvojat osoittavat jokaiselle oman lohkon, jossa peliä tulee seurata. Tämä tarkoittaa sitä, että paikkaa ei pääse itse valitsemaan.
  • Ennakkolippu maksaa 2 euroa ja se sisältää ilmaiset kahvit ottelutapahtumassa
  • Palvelupisteet eivät ole auki
  • Edellytämme maskin käyttöä sekä erityistä varovaisuutta, turvavälejä ja hyvää hygieniaa

Tämä uutinen tehdään yhteistyössä trademax.fi:n kanssa.