Uutinen Seura

AC Oulu on purkanut toimistusjohtaja Juho Meriläisen sopimuksen. Laivastonsiniset hakevat uutta toimitusjohtajaa avoimella haulla.

AC Oulun pitkäaikaisen toimitusjohtajan Juho Meriläisen sopimus on purettu ja hänet on vapautettu tehtävistään välittömästi. Syynä sopimuksen purkuun on liiallinen puuttuminen joukkueen pelillisiin asioihin.

“Hallitus joutui valitettavasti tilanteeseen, jossa Meriläisen sopimus purettiin. Olemme keskustelleet hänen toiminnastaan pitempään ja varoittaneet aiemmin pari kertaa joukkueen pelillisiin asioihin puuttumiseen. Joukkueen kentällä tapahtuvat asiat eivät kuulu tietenkään toimitusjohtajan tehtäviin.”, taustoittaa AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Ville Puukka sopimuksen purkamiseen johtaneita syitä.

Viimeisimpänä tapahtumana Meriläinen oli mennyt yöllä koputtelemaan päävalmentaja Ricardo Duarten kotiovelle ja halunnut esitellä keskialueen träppiä ja hidasta lähtöä omasta päästä keinona voittaa Veikkausliiga. Lopulta päävalmentajan kieltäydyttyä oli Meriläinen heitellyt puuvärit ja fläppitaulun pitkin pihaa ja poistunut paikalta.

Uuden toimitusjohtajan etsintä alkaa heti tänään AC Oulun pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Go On Oulun avulla. Haku aukeaa tänään ja kaikkien tehtävää hakevien on rekisteröidyttävä Go On Oulun toimistolla klo 10-11 välisenä aikana osoitteessa Linnankatu 7.

“Hienoa, että pääsemme auttamaan AC Oulua toimitusjohtajan haussa. Meillä on paljon kokemusta erilaisista rekrytointiprosesseista ja myös toimitusjohtajien hausta. Vaikka aikataulu on AC Oulun tahdosta tiukka, niin uskon, että löydämme entistä paremman toimitusjohtajan seuralle. Meidän vahvin osaamisalueemme on löytää parhaat pelaajat oikeille paikoille.”, kommentoi Go On Oulun yrittäjä Juha Lämsä hakuprosessia.

AC Oulun toimitusjohtajan paikan haku alkaa tänään 1.4.2022 klo 10-11 Go On Oulun toimistolla rekisteröitymällä hakijaksi, jossa kaikista hakijoista otetaan valokuvat ja sormenjäljet tulevien hakukierroksien käyttöön. Go On Oulun toimisto sijaitsee Linnankatu 7 osoitteessa, joka on Tuomiokirkkoa vastapäätä.